Introductie

1.3K 43 0
                                    

Hoi! Mijn naam is Michelle.

Ik ben 16 jaar en woon samen met mijn ouders in Rotterdam. 

Ik heb lang donker bruin haar en donkere ogen. 

Muziek is mijn passie. Ik zing en speel gitaar maar door mijn verlegenheid weet bijna niemand dat ik deze talenten bezit. 

Ik heb altijd al een simpel leventje gehad, er gebeurd niks speciaals en ik ben meestal ook saai.

Ik heb twee beste vrienden: Lilly en Kaj.

Ik woon al heel mijn leven naast Lilly. Ik ben nooit verhuisd en zij ook niet. We houden elkaar overeind en we kunnen samen alles doen. Onze belangrijkste gespreksonderwerp: Jongens.

Kaj ken ik door Lilly. Althans, door haar geweldige feestjes. Op elk feestje komen er een paar honderd mensen waarvan ik de helft niet eens ken. En ik betwijfel eigenlijk of Lilly ze allemaal kent? Maar dat doet er even niet toe. 

Meestal ben ik alleen op haar feestjes omdat Lilly een babbeltje met iedereen maakt. Ik zit dan op haar trap met een drankje en mijn telefoon. Ik swing soms een beetje mee met de muziek maar daar blijft het ook bij. 

Op één van haar vele feestjes toen ik naar mijn standaard plek liep, was iemand mij voor. Kaj dus. Om eerlijk te zijn had ik ook niet echt zin in gezelschap dus ik ging ook maar een trede lager zitten. Maar zo energiek en sociaal als Kaj ook is, ging hij naast me zitten. Met tegenzin raakte we aan de praat maar naarmate de tijd tikte, begon ik meer te lachen met hem. 

Ik ben blij dat ik goede beste vrienden heb, het laat me Samuel vergeten..

Forgive & Forget ~ Samuel Leijten (dutch)Where stories live. Discover now