.V.

1.5K 65 1
                                    

Ziua urmatoare, m-am intors in padure, dar de data aceasta, nu eram cu unchiul meu. Cunosteam padurea ca pe propia palma. Venisem ca sa gasesc raspunsuri.
Am mers ce-am mers, pana cand am inceput sa simt ceva. Era un miros delicios, si sincer imi era cam foame...
Fara sa stiu incetul cu incetul, ma transformam intr-un lup. Insa eu nu bagam de seama acest lucru mergeam si mergeam iar mirosul devenea din ce in ce mai puternic.
Cand mirosul devenea din ce in ce mai puternic, am realizat transformarea mea.
Nu pricepeam cum statea cu ea. Am tot incercat sa ma retransform dar nu mergea. Pana sa-mi dau seama ca nu-mi iesea de nici o culoare, ca prin minune, calc pe o sfoara care mai apoi declanseaza o plasa ce cade fix pe mine si in final, ca sa fie treaba treaba un glont imi nimereste intr-una din labele din fata iar mai apoi inca unul in apropierea stomacului.
Cad dezorientata la pamant neavand habar de ce urma sa se intample. Fara sa-mi dau seama am lesinat si m-am trezit semi constienta intr-o cabana, pe podea.
De acolo venea acel miros urmarit de mine. Tot acolo am vazut un baiat, statea pe scaun cu spatele la mine. Imi legase labele intre ele doua cate doua. Nu ma puteam misca pera mult, dar inca imi puteam misca coada. Am inceput sa dau din ea ca sa-l fac atent la mine. Marea uimire a venit dupa cand am aflat ca putea vorbi romana:
- Ca sa vezi si sa nu crezi, uite cine tocmai s-a trezit!
Am inceput sa scerlalai incet si sa misc dintr-o laba in timp ce el venea incet spre mine.
- Nu stiu daca ma poti intelege dar uau! Esti asa frumoasa, imi spunea el mangaindu-ma. Nu-ti face griji draga, asta se va termina rapid, nici nu-ti vei da seama cand ai  ajuns pe cealalta lume.
Mi-a legat botul cu o sfoara si m-a apucat de labe. M-a pus pe o masa, unde mi-a desfacut labele, m-a pus pe spate si mi-a cautat sa-mi puna mana pe inima. Dupa ce a gasit-o mi-a facut un semn cu un sprai pe blana. Mi-a deslegat franghia de la bot, mi-a pus o botnita pe care mai apoi a legat-o de masa, culcandu-mi capul pe aceasta.
Baiatul a plecat apoi in cautarea unui cutit cu care sa ma ucida. Nu-mi venea sa cred ce se intampla, chiar aveam sa mor?
Dar in secunda doi, m-am transformat la loc in om, dar de data aceasta nu mai aveam haine pe mine, decat lenjerie. La cateva minute dupa a venit si el.
- In regula frumoas-o, a zis si a venit slre mine dupa care s-a speriat. Vai de mine! Imi cer mi de scuze, dar dar ce s-a intamplat?! Esti Ok? Esti om!!!

Ultima lună Alpha: Coroana pierduta[+14]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum