.XVIII.

753 35 2
                                    

In acel moment nu ma puteam gandii decat la Lia. Oare cum putea sa fie atat de indiferent. La cateva secunde dupa, un om a aparut pe geamul camerei facandu-mi semn sa-l deschid.
Am facut asa cum mi-a zis, dupa care si-a dat jos esarfa de la gura si am putut vedea cine era cu adevarat. Era Shea, venise sa ma ajute.
- Haide! Prinde-ma de mana!
Am facut ce mi-a zis ea dar apoi a exclamat:
- Tu mereu ai avut tatuajul acesta?!
M-am uitat si era un tatuaj cu un lup.

- Haide! Prinde-ma de mana!Am facut ce mi-a zis ea dar apoi a exclamat:- Tu mereu ai avut tatuajul acesta?!M-am uitat si era un tatuaj cu un lup

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

M-am holbat ce m-am holbat la el apoi am spus:
- Uhmmmmmm..... nu.
- Dar macar stii ce inseamna?!
- Nu... e ceva de bine?
- Este, este.... uau! Asta inseamna ca nu mai este nici o indoiala ca tu esti Alphaul. Acest tatuaj cu un lup in forma de semiluna il afe numai un Aplha!
Am fost extrem de bucuroasa sa aud asta. Dar nici macar bucuria asta nu putea inlocuii tristetea provocata de pierderea Liei.
Am mers cu Shea pana la un loc in padure unde era si Akemi. Ea mi-a zis ca ii parea rau pentru pierderea mea, dar ca trebuie sa privesc viata tot inainte.
Shea a fost un soldat si nu prea schita vreo emotie deobicei, dar de data asta s-a vazut tristetea pe fata ei.
- Si mie, a adaugat aceasta.
- Dar acum ca am plecat, Roger imi va depista apsenta!!!
- Ai dreptate, a zis Akemi, trebuie sa plecam din locul asta!
Dupa cateva minute mi-am reamintit de ceva ce vazusem la Roger:
- Avea un inel ciudat la agatat la un lant.
- Cum adica, "ciudat"?
- Avea un loc gol in centru, ca si cum acolo ar fi fost locul unei  pietre sau ceva...  de... genu'.

Shea a crezut ca lacasul gol ar putea fi din cauza pierderii unui cristal foarte pretios pentru varcolaci, dar mai ales pentru Alpha in timp ce Akemi doar o considera o coincidenta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Shea a crezut ca lacasul gol ar putea fi din cauza pierderii unui cristal foarte pretios pentru varcolaci, dar mai ales pentru Alpha in timp ce Akemi doar o considera o coincidenta.
Nu intelegeam cum o simpla fata, fost general de armata, ar putea stii atatea despre varcolaci si mai ales despre bunurile lor cele mai de pret.
Dar in acea noapte, m-a luat de o parte si mi-a marturisit:
- Luna.... poti veni o secunda?
- Sigur. Ce este?
- M-am tot gandit cum sa ti-o spun, dar Luna.... eu sunt paznicul tau!

Ultima lună Alpha: Coroana pierduta[+14]Where stories live. Discover now