.XVII.

744 36 0
                                    

L-am dezechilibrat nu pic dar imediat apoi, el m-am apucat zdravan si m-a trantit la pamant.
Roger a venit si el numai de cat iar "amicii" lui m-au inconjurat.
- Buna treaba Dave...., a zis Roger in timp ce-l batea pe umar, ai gastit-o si ai si prins-o, bine ai revenit in familie frate!
- F-frate?!
- Scuze, Luna... nu am avut de ales.
- Asai.... n-ai avut, si nici acum nu ai, a  spus dupa care i-a dat una cu un manerul de la un pistol in cap.
Acesta a lesinat iar Roger a venit, l-a indepartat si mi-a pus o bucata lata de scoci la gura. Dar doar o bucatica de scoci nu avea sa ma impiedice... mi-am adunat picioarele si l-am impins de pe mine.
Dar imediat apoi, am realizat ca eram inconjurata de vero 10 oameni inarmati. Dintre multime unul dintre ei a iesit tinand-o pe Lia strans si cu un pistol la cap.
- Preda-te, sau vara ta ii va revedea pe parintii tai..., a zis dupa care a pus degetul pe tragaci.
-Nu! Stai! Las-o-n' pace! Pe mine ma vrei Roger!
Am tipat, dupa care el a zambit. Mi-am pus mainile la spate si l-am asteptat sa mi le lege. Nu a durat mult pana cand unul dintre ei a venit si mi-a pus de data asta niste catuse. Roger s-a apropiat si mi-a zis:
- Privesti-o...., a spus dupa care a dat din cap uitandu-se la cel ce-o tinea pe Lia si imediat baiatul a apasat tragaciul.
- Nu!  am strigat si imediat m-am trezit si eu cu un maner de postol in cap si am lesinat.
Dupa cateva ore m-am trezit din nou in palatul lui Roger, cu el privindu-ma insistent.
- Tu nu ai inima!!!  am tipat eu cat am putut de tare, dupa care parul meu s-a facut alb si un val de energie l-a lovit pe el, dar fara succes. Valul pur si simplu l-a ocolit.
- Uau! Parul iti sta cam rau... sa stii  puterile tale nu functioneaza pe mine daca am acest diamant iar, samponul nu are efect decat daca il folosesti, a zis in bataie de joc dupa care a parasit incaperea.

Ultima lună Alpha: Coroana pierduta[+14]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum