.XX.

1.1K 48 4
                                    

Ca de nicaieri, un lup de un negru impecabil apare, se napusteste asupra lui Roger, rapunandu-l numai de cat.
Pe tot corpul acestui tanar luptator se puteau vedea rani adanci, rani care aparau o inima de leu si un razboinic demn.
Roger ii da drumul fetei, si cat ai clipi, se transforma si el in lup, si se pune intr-o pozitie de atac, in fata celuilalt.
Shea a venit langa noi. Parea ca avea umarul dislocat. Lia i-a spus:
- Pare grav....
- Nu-i nimic, a contrazis-o aceasta, dupa carw printr-o miscare rapida a mainii, isi pune umarul la loc de parca nu s-ar fi intamplat nimic.
- Trebuie sa fac ceva.... am spus eu, dorind sa intervin intre cei doi.
Fara sa ma mai gandesc, ma transform in lup si sar la atac. Il imping cu putere pe Roger de langa celalalt lup, dandu-i ocazia de a mai respira o vreme.
Observand ca nu mai avea mult si ceda, incercam sa il grabesc o idee, obosindu-l si mai tare. Saream de colo colo, lovindu-l si muscandu-l de pe toate partile.
Desii nu il cunosteam pe celalalt, stiam ca este un lucru mare sa te pui fata-n fata cu hapsanul de Roger si sa il mai si bati.
Cu siguranta razbunarea lui avea sa fie crunta. La un moment dat sar in spatele lui, apucandu-l cu dintii de ceafa si zgariandu-l cu ghearele labelor din spate, dea lungul sirii spinarii. Dupa ce acesta da un urlet de durere, ma dau i spate observand ca razboinicul era pe cale sa-i dea "o luvitura de gratie". Cum ma dau mai in spate, cum vine el cu putere, lovindu-l direct in abdomen pe Roger, care abia daca mai sufla.
Extenuata, ma transform la loc si ma asez pe o piatra ca sa-mi trag sufletul. La putin timp ma urmeaza si el zicandumi pe un ton nervos:
- De ce ai facut asta?!
- Am vrut doar sa te ajut....
- In clanul meu, daca te lasi ajutat de altcineva, mai ales.... daca nu este din clan.... dai dovada de slabiciune.
- Imi pare rau! Dar n-am stiut...
- Insa ai luptat cu vitejie si indarjire! Clanul meu s-ar bucura sa aiba ca invatacel, o Alpha!
Am ridicat capul incet spre el, schitand un zambet de fericire nemasurata.
- Da! Te rog!  am exclamat.
Dar in momentul acela mi-am dat seama ca am lasat de o parte familia. M-am intors spre fete, si m-am adresat Liei, care sa uita la mine cu o privire pierduta:
- Imi pare rau, Lia, dar asa este mai bine! Faptul ca va tineam dupa mine, va punea si pe voi in pericol. Este mai bine sa merg cu el.
- Dar, Luna..... a inceput Lia pe un ton speriat.
- Dar nimic! Este mai bine si pntru tine sa ramai cu Shea si cu Akemi. Imi pare rau..... am spus eu lasand capul in jos si imbratisand-o pentru probabil ultima oara dupa care m-am intors pre el si am plecat la drum. Inspre tabara, am aflat ca in cheama Luke, si ca este un razboinic al Clanului Apusului.
Intracolo' ma indreptam si eu acum. Ajunsi in tabara, mergem undeva pe niste pietre mai inalte, de sub care scoate Coroana mea si mi-o pune pe cap spunandu-mi:
- Bun venit in clan, maiestate!

SFARSIT!

Ultima lună Alpha: Coroana pierduta[+14]Where stories live. Discover now