.X.

1K 42 4
                                    

A doua zi m-am trezit cu nesuferitul la mine in camera.
- Buna dimineata!
- Neata..... aici ai stat toata noaptea?
- Nu chiar. Doar de la ora 1 in colo. Ai simtit ceva aseara?
- Nu.... ar fi trebuit?
- Da.....
Nu mai stiam nimic. Ce ar fi trebuit sa simt? Sau ar fi trebuit sa simt ceva?
- Ce se petrece? Ce s-a intamplat aseara?
- A fost luna plina. A fost oribil. M-am simtit prost toata seara.
- De asta ai venit?
- Nu numai... am venit si ca sa ma asigur ca esti bine. Puterile tale sunt inca prea mici ca sa fi afectata. Acum hai sus! Trebuie sa-ti alegi o rochie!
Am avut de ales dintre 4 rochii preferate, dar pur si simplu nu ma puteam decide la una:

 Acum hai sus! Trebuie sa-ti alegi o rochie!Am avut de ales dintre 4 rochii preferate, dar pur si simplu nu ma puteam decide la una:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Insa nu intelegeam de ce ma punea sa-mi aleg o rochie. Dar intr-un final m-am decis ca cel mai mult imi placea cea albastra.
- Arati foarte frumos!
- Merci. Dar  de ce m-ai pus sa-mi aleg o rochie?
- Pentru Ziua lupilor.
- Ce este Ziua lupilor?
- Este singura zi in care ucidem un lup. Este traditia noastra. Prindem lupii intr-un tarc si apoi niste ostasi vor arunca cu niste sageti in ei din turnuri iar ultimul ramas in picioare este incredintat ca si cadou de nunta.
Dupa ce mi-a explicat cum statea traba cu aceasta zi importanta mi-a pus o coroana cu un voal care nu imi acoperea complet fata, m-a luat de mana si m-a condus in curtea interioara a palatului acolo de unde puteam vedea perfect tot ce se intampla.
Pentru prima oara imi parea rau pentru sarmanii lupi.
Vedeam perfect cum din turnuri aruncau cu sageti in lupii care alergau de disperare in toate partile prin tarc.
Dupa 10 minute de alergat prin tarc, ultimul lup care a ramas in picioare a fost capturat si adus in sala tronului acolo unde a fost pus pe un covor special pastrat din generatii in generatii pentru aceasta zi si ucis de catre nesuferit cu un pumnal oficial dupa care a venit la mine cu un pocal de aur plin cu sangele lupului.
A venit la mine cu un fel de ac cu o biluta mica in varf si a inceput sa-mi faca niste tatuaje pe piele cat timp eu stateam intinsa pe pat si mi-a zis:
- Vrei sa fi Alpha mea?

Ultima lună Alpha: Coroana pierduta[+14]Where stories live. Discover now