.VII.

1.3K 56 0
                                    

Cand am ajuns in padure, ceva mi-a atras atentia. Era prea liniste..... nici lupi, nici pasari sau caprioare. Nimic.
Parca eram intr-un film horror.... dar la un moment dat, am auzit insfarsit ceva. Erau vanatorii si erau aproape. Impuscatirile erau din ce in ce mai puternice. Iar eu pur si simplu m-am blocat. Nu mai stiam ce sa fac, cum sa reactionez. M-am uitat la mine si inca eram om. Nu facusem decat cativa pasi in interiorul padurii si deja incepea spectacolul.
La cateva minute, impuscaturile se oprisera. Am crezut ca au prins ceea ce cautau, dar nu. Am inceput sa aud pasi ce veneau din ce in ce mai aproape, abia atunci mi-am dat seama ca de fapt eu eram tinta, dar nu intelegeam de ce?
Am inceput sa alerg dar si ei dupa mine nu mai pricepeam nimic. Ce stiau ei si eu nu??? Sau de ce ma urmareau pe mine?
Ma uit in spate si vad 5 oameni inarmaiti si burdusiti cu armura din cap pana in picioare. Dar la un moment dat, ma impiedic de o radacina a unui copac si am cazut la pamant.
Am inceput sa ma tarasc pana la un copac de care m-am sprijinit si i-am asteptat. Dupa careva secude au aparut si ei. Unul dintre cei 5, ca sa se asigure ca nu voi pleca, m-a impuscat in genunchi. Avea o tinta excelenta. In orice caz...... am tipat de durere extrem de tare. Dar apoi dintre ei se aude o voce:
- Stop! Nu o mai atinge un glont! s-a auzit si un alt baiat a venit dintre ei. S-a pus in fata mea si si-a scos masca. Printre lacrimi am reusit sa-i vad fata. Era un baiat saten cu un petic pe un ochi.
- Te doare nu? Te simt, nu ma poti minti. a zis dupa care m-a luat in brate.
Aceea a fost ocazia perfecta si i-am tras una peste fata.
- Ah..... deci joci dur? Imi place increderea ta in tine. Dar pe mine nu ma poti indupleca usor. V-a fi nevoie de mai mult decat doua picaturi de sange si niste lacrimi.
- Ce vrei de la mine??
- Ce crezi?
-  Dar sefu' este mica...
- Dar rascumpararea ei va fi majora.... asculta-ma, il stiu pe prietenul tau Dave, si are sa-mi placeasca nisre datorii, iar tu draguta..... esti moneda de schimb. Asa ca il poti striga pe el pe tati sau mami, dar fara bani.... nimeni nu te v-a revedea. Luati-o!

Ultima lună Alpha: Coroana pierduta[+14]Where stories live. Discover now