Bojiš se mě...

3K 93 6
                                    


Ležím jen tak v posteli a koukám do stropu musím přemýšlet jen nad ním jen nad Harrym údajným démonem. Zazvonil mi mobil. Amanda.

,,Ano" zvedla jsem jí to.

,, Elizabeth chtěla bych ti představit svého přítele mohla by si večer" dost mě to překvapilo.

,,Jasně"

,,Dobře budu se těšit zatím ahoj"

,,Ahoj" usmála jsem se. Mě nejlepší kamarádka má klukaaaaa to je tak sladký.

................................

Na sebe jsem si vzala sukni a bílé tričko které jsem si dala do sukně. Můžu vyrazit. S Amandou jsme byly domluvení u jejího domu.

Došla jsem tam a ona už čekala.

,,Ahoj El půjdeme"

,,Jo jasně a kam"

,,Do jednoho klubu tam se máme setkat" usmála se na mě.

,,Dobře" pokyvla jsem.

.............................

Z klubu šla slyšet hlasitá hudba trochu jsem se začala bát a následovala Am.

Vešly jsme do budovy a naskitl se mi pohled na tančící lidi. Amanda mě táhla za sebou do patra kde pustila mou ruku a přešla k nějakému klukovi. Dala mu pusu a obrátila se na mě.

,,Zeyne tohle je Elizabeth.... Elizabeth tohle je Zeyn"

,,Ráda tě poznávám " potřásla jsem mu rukou.

,,I já tebe" usmál se ,,kluci by tu každou chvíli měly být. Podívala jsem se na Amandu a ta byla nervózní. Co se děje ,,hele támhle jsou " ukázal ke dveřím a mě se naskytl pohled na sexy hnědovlaseho kluka s kudrlinkami. Harry. Už vím proč byla Amanda nervózní je tu on ,,Harry,Lousi , Liame , Nialle tohle je Elizabeth... Elizabeth tohle jsou kluci"

,,Eh..ahoj" mavla jsem nervózně. Harry se usmíval a to pekelně záhadně.

,,Tak jo jdeme se bavit" zvedl ruce Liam a odebral se dolů do klubu. Všichni ho následovali ale já a Harry jsme stáli a koukali na sebe.

,,Je to pravda"

,,Co??" Přiblížil se.

,,Že jsi démon" zašeptala jsem. Pousmál se  chytil mě za boky a  přitahl si mě blíž.

,,Možná ano" dívala jsem se mu do očí které mu černaly ,,a množná ne" zachraptěl. Odstoupila jsem ,,bojíš se mě kotě"

,,Jsem zmatená" šahla jsem si do vlasů.

,,Přitahuju tě i když jsem nebezpečný" udělal krok.

,,Ano" šeptla jsem. Tohle by ze mě nedostal nikdy ale...nevím jak to dělá nevím jak mě nutí říct mu všechno na co se ptá. 

,,A pověz mi Elizabeth" odmlčel se ,,si ještě panna" zašeptal mi do ucha a mě naskočila husí kůže. Pokyvla jsem hlavou a on se jen jemně pousmál ,,divím se si kurva sexy Elizabeth" šeptal. Zalapal jsem po dechu ,,půjdeme se bavit??"

,,Eh...jo" odstoupil ode mě a já proklouzla dveřmi. Všechno to že mě opadlo. Ulevilo se mi. Sešla jsem schody a šla na parket začala jsem tancovat do rytmu hudby. Kroutila jsem se a skákala poprvé co jsem si to tak užívala.

Ruce na mých bocích a tvrdý příraz na něčí tělo. Položila jsem si hlavu na jeho rameno a nasála jeho vůni. Harry. Začala jsem se kroutit. Cítila jsem větší a větší bouli v jeho kalhotách.

,,Nejseš takovej andílek Elizabeth" zavrčel ,, radím ti toho nechat jinak se neudržim a tvrdě si tě vezmu v jednom tom pokoji" po jeho slovech se mi dělala husí kůže. Přestala jsem v pohybu a cítila jsem jak jeho ruce jezdí nahoru a dolů po mých bocích ,,seš tak kurevsky sexy Elizabeth" šeptal.

,,Budu muset" zašeptala jsem já.

,,Odvezu tě" táhl mě za ruku k jeho autu.

Nasedla jsem a on nastartoval. Mé oči se zaměřili na jeho klín na tu bouli. To jsem udělala já?? Sakra. Skousla jsem si ret. Viděl to pousmál se a vydal se na cestu. Začalo strašně pršet ještě že jsem byla v autě. Auto se zastavilo před mým domem.

,,Jsme tady" vypnul motor a otočil se na mě.

,, Děkuju" usmála jsem se a vystoupila během chvíle jsem byla mokrá.

,, Elizabeth" byla jsem už u dveří svého domu když jsem slyšela hlas za mnou. Otočila jsem se. Stál tam celý promoklý a jeho bílá košile začala být průhledná. Byl tak sexy.

Rozběhla jsem se k němu a tvrdě narazila do jeho hrudi. Podívala jsem se do jeho očí a měla jsem ho chuť políbit. Začal se přibližovat.

,,Harry já-já to neumím" šeptala jsem a chtěla se odtáhnout. Jenže on mě nepustil a přitlačil své rty k těm mým a začal s nimi hýbat. Líbilo se mi to byl to úplně jiný pocit. Odtah se ode mě a na dveří měl velký úsměv.

,,Děkuju" zašeptal. Nechápala jsem proč ale v tu chvíli mi to bylo jedno. Viděla jsem jak se jeho očí mění. Otočil se ode mě a promnul si je. Jen jsem stála a koukala na něj ,,budu muset zlato" otočil se spět a dal mi pusu na čelo ,,ahoj"

,,Ahoj" zašeptala jsem a on zmizel ve svém autě. Já se začínala probouzet z té a uvědomila jsem si co se stalo....

Ej ej ej ahoj ahoj 😂😂❤️ doufám že líbilo 😁 loučím se ❤️❤️❤️T.D❤️❤️❤️

Demons (H.S)Where stories live. Discover now