Musím tě zabít...

1.9K 71 2
                                    

Jen tak jsem zmizela a nikomu to nepřišlo divné samozřejmě kromě Amandy. Několikrát mi volala psala SMS ale já ji ignoruju. Právě mi přišla hlasová správa.

,,Ať si kde si Elizabeth prosím ozvi se mi Louis říkal co viděl....nesmíš na to být sama prosím" slyšela jsem její brek. Je mi to líto to ano ale vrátit se nemůžu. Ne teď.

Mobil jsem vypla a mířila jsem do města. Je večer už je tma. Na sobě mám černý věci a obličej zahalený kapucí. Vystoupila jsem z autobusu na zastávce u parku.

Mladá holka procházela se jen tak v parku začala jsem ji sledovat. Když se na ni nalepil nějakej úchyl. Přiběhla jsem za němá a chlapa jsem z ní sundala. Holka zdrhla a já tam zůstala sama.

,,Copak holčička by si užila snat" oplzle se usmál.

,,Ne..." Usmála jsem se a přesunula pohled ze země na něj. Znova jsem měla oči černé. ,,Stále si chceš užít"

,,Prosím nech mě" začal couvat.

,,Pozdě"

Zabodla jsem do něj nůž. On se schoulel na zem. Chytila jsem ho za ruku a silně zmáčkla. Jeho bezvládné tělo leželo na trávníku. Já jsem se zvedla a potichu se vytratila. Nikdo o mě neví a teď si jen počkám. Jsem ve spojení s Magnumem posílá mi správy co se děje a tak. Uvidíme. Nechala jsem za sebou značku.

................................

Ležela jsem spokojeně v posteli když mi zavybroval mobil.

Amanda : ten útok byla tvoje práce že ??

Elizabeth: ano

Nic nepsala. Takže se to ví to je super. Usmála jsem se a konečně se ponořila do říše snů.

...................................................

Pořádně jsem se protáhla. Dneska se bude zabíjet. Usmála jsem se a vstala.

Vyšla jsem ven. Dneska by mělo být předávání toho že ukončili středoškolské vzdělání. Já tam nejsem. A víte co je mi to jedno. Vyrazila jsem do obchodu. A vážně se nebojím tě smečky Harryho. Možná je výš než já ale já si vybuduju své jméno.

S plnou taškou jsem vyrazila domů. Něco po mých rodičích zbylo. Papír od banky napsaný na Matt Parker. Mé příjmení jsem vzala po nepravých rodičích.

................................

Kde mám namířeno do banky. Chci se podívat do toho trezorů co v něm je.

,,Dobrý den přejete si slečno"

,,Mohla bych poprosit otevřít tento trezor" podala jsem mu papír.

,,Jistě pojďte" šla jsem s ním ,,tady trezor číslo 3567."

,,Děkuju" vzala jsem z něj mobil.

,,Bude to vše slečno"

,,Oh ano promiňte děkuju" usmála jsem se a zamířila ven. Proč mobil dává do trezoru.

..............................

Dala jsem ho na nabíječku a začala hledat. Galerie nic.  Kontakty nic. Když jsem našla něco v dokumentech ale jen čísla a písmena. Že by šifrovaná zpráva ?? Možná.

Hodinky mi ukazovali 19:56 jde se.

Dneska jsem se procházela jen tak po městě když mi v periferním vidění chlapa. Měl zbraň díval se na mě. Předešel mě a v rychlosti se na mě otočil a zbraň namířil na mě. Mé oči zčernaly. On ztuhl. Jeho zbraň jsem hbytě otočila proti němu. Zvedl ruce v obraném gestu.

,,Nevím co si zač ale prosím"

,,Proč všichni prosí" uchechtla jsem se a zbraň zahodila. Rychle jsem byla za ním a zlomila mu vaz. Jeho tělo padlo na zem a na krku se mu oběvila vypalenina mých rukou. Spokojeně jsem odešla.

............................................

Na svých rukou už nesu spoustu krve. Už to je měsíc a zemřelo pod mýma rukama spoustu lidí. Magnum říká že se o mě začíná mluvit jako o ohrožení Harryho Stylese. A jakto že mě ještě Harry nebo lovci stínů nezabili ?? Jace drží lovce ode mě a Harrymu se vyhýbám jako stín. Několikrát jsem slyšela že už po mě začal pátrat. A dneska jdu do klubu dlouho jsem tam nebyla tak si chci užít...

Demons (H.S)Kde žijí příběhy. Začni objevovat