už to nejsem já

2.7K 84 5
                                    


Jen tak jsem ležela v posteli a koukala do stropu jsou dvě hodiny ráno a já stále nespím zítra píšeme písemku měla bych spát ale nejde to. Rozhodla jsem se tedy jít pro vodu. Napustila jsem si ji do skleničky a mířila spět do pokoje procházela jsem obyvakem když se lampička u křesla rozsvítila. Otočila jsem se a seděl tam Harry.

,,Co tu děláš"

,,Jakto že nespíš Elizabeth" postavil se na nohy a mou otázku ignoroval.

,,Nemůžu usnout" prohrábla jsme si vlasy.

,,Zkusím ti pomoct jo" díval se mi do očí. Přikývla jsem a na jeho povel šla do postele ,,zavři oči" šeptal ale já se mu stále koukala do očí ,,no ták" usmál se. Když jsem stále protestovala zčernali mu oči ,,zavři oči Elizabeth" stále se usmíval a já ho v tu chvíli dokázala poslechnout ,,a teď sladce spi Elizabeth" šeptal do mého ucha a jeho hlas byl tak moc hypnótyzujicí že jsem usnula.

.....................................

Rychle jsem se probrala. Harry tu už nebyl ale já nestíhám. Vzala jsem si co nejrychleji věci a vyběhla do školy. To co se včera stalo bylo divné potřebuju si promluvit s Amandou. 

Yessssss. Ten test jsem napsala na výbornou usmívala jsem se. Viděla jsem partu co tu zase dělají sakra. Pomalu jsem šla za nimi a poslouchala.

,,Hele Amando potřebujeme pomoct my ale i ona víš že číst myšlenky mužů a ovládá taky ale na ní to funguje jen když je slabá není to obyčejný člověk jakože ty si upír a ona bude taky něco zjisti to. " Řekl Harry a Amandu nechali na chodbě. Počkat.

Cože...Amanda je upír. Tak to si že mě někdo dělá šoufky ne. Okamžitě jsem se otočila a zdrhala na hodinu. Je to má nejlepší kámoška musím si s ní promluvit. Amanda usedla na místo vedle mě.

,, Potřebuju poradit a promluvit si můžeš dneska Am" šeptala jsem k ní protože začala hodina.

,,Jasně hned po škole" kývla jsem na souhlas.

.........................................

Vyšla jsem ze školy a Amanda na mě už čekala.

,, Můžeme" usmála se.

,,Jasně" kývla jsem a rozešli jsme se k jejímu domu ,,mám otázku Am"

,,Ptej se"

,,Co jsi zač ty" zašeptala jsem. Těžce vydechla.

,, Upír" zašeptala a já zakašlala ,,já vím El měla jsem ti to říct ale teď potřebuješ pomoct ty" pohled mám upřený do země .

,,Kvůli tomu že nevím co jsem" šeptala jsem.

,,Pomůžu ti El neboj"

...........................................

Seděla jsem v křesle. Amanda zapálila svíčky a zatáhla závěs.

,,Takže Elizabeth uvolni se zhluboka dýchej a útlum vše okolo a poslouchej sama sebe" poslouchala jsem jí pozorně a dělala to co mi řekla.

.........................

Vzpomínky:

Seděla jsem na červené židli a koukala na pána předemnou.

,, Elizabeth poslouchej" podíval se na mě žlutě svítícími kukadly. Přitahovali mou pozornost ,,teď Elizabeth nezjistiš kdo jsi dokud tvá chvíle nenastane nevzpomeneš si na mě ani na tenhle svět Elizabeth rozumíš" pokyvla jsem hlavou na souhlas ,,až odsud odejdeš zapomeneš na tohle ale když se oběvi ti správní všechno pochopíš drž se Elizabeth" stiskl mi ruku.....

Konec vzpomínky...

........................................

Zhluboka jsem se nadechla a otevřela oči. Všechny svíčky zhasly a byla jen tma. Amanda rozsvítila světlo.

,,Dobrý co si viděla" přiběhla ke mě.

,,Jo vpohodě neviděla jsem nic kromě vzpomínek na rodinu" lhala jsem.

,,Oh...dobře"

........................................

Z kapsy jsem si vytáhla mobil.

Já: ahoj potřebovala bych pomoc

Harry: jasně s čím ??

Já: noo mohl by si přijít ke mě

Harry: dej mi deset minut

Pousmála jsem se a mobil hodila na postel. Trošku jsem se upravila a už ze zdola jsem slyšela zvonek.

,,Ahoj" usmála jsem se na něj ,,pojď dál"

,,Ahoj děkuju " usmál se a dal mi pusu na čelo.

Seděli jsme na sedačce v obýváku.

,,Takže Harry mám otázku může něko ovládat mé vzpomínky"

,,Když si nadpřirozená ne ale jen mágové to dokáží" uskrl si kávy ,,oni ti dokážou udělat blok nevzpomeneš si kdo si žiješ jen v lidské podobě proč se na to ptáš Elizabeth" takže ten chlap byl mág a přišla ta chvíle ,, Elizabeth slyšíš" přiblížil se ke mě.

,,Ano" šeptala jsem a on naše rty spojil.

Povalil mě pod sebe a začal mi vyhrnovat tričko které skončilo na zemi vzal mě do náruče přenesl do pokoje. Nebránila jsem se věděla jsem že to chci s ním i když vím co pak bude. Je mi to teď jedno.

Své myšlenky jsem hodila za hlavu a víc prohloubila naše polibky.  Svlékla jsem mu tričko a pak i kalhoty.

,,Vážně to chceš Elizabeth" šeptal.

,,Ano Harry a chci to s tebou" usmál se a polibky sjížděl dolů já vzdychla jeho jméno.

Zastavil se u mého lemu kalhotek a podíval se na mě. Přikývla jsem na tváři se mu oběvil úsměv. Sundal mi je a prsty přejel po mém citlivém místě. Prohla jsem se v zádech. Strčil do mě dva prsty a začal rychle jezdit tam a zpátky a já z toho šílela ten pocit byl úžasný a pak si sundal boxerky a já měla čest se podívat na to jak jo příroda obdařila. Byl velký. Opatrně do mě vnikl a chvíli zůstal stát a líbal mě. Pak z nenadání začal pohybovat trochu to bolelo ale ta bolesti poté přešla v slast.

,,Harry" vykřikla jsem když přišel ten nádherný moment a v tu chvíli jsem cítila něco divného něco jako novou sílu jako kdyby mě někdo vyměnil. Neměla jsem nad tím moc co přemýšlet a Harry se dostal k vrcholu povalil se vedle mě a přitáhl do obětí.

,,Byla si úžasná" zašeptal a já upadla do ráje snů.

 

Demons (H.S)Kde žijí příběhy. Začni objevovat