To jsem nechtěla

1.3K 46 3
                                    


,,Tak jo máme plán teď ho realizovat" pousmála jsem se. Mám ho. Zabiju ho. Jsem rozhodnutá.

,, Vážně" podíval se na mě Magnus.

,,Ano" byla jsem si jistá.

,,Dobře já jdu sestavit tým" ohlásil Jace. Pokyvla jsem a Alec a Izzy odešly taky jen Magnus zůstal.

,,Magnusi musím ho zabít i kdyby to bolelo o čemž pochybuju"

,,Jak myslíš Elizabeth je to na tobě"  odešel. Bože mám tolik otázek.

..............................................

Náš tým už na ně zaútočil a zatím se všechno daří tak jak má. Já právě sedím na lavičce a čekám až to všechno přijde. Začal mi zvonit telefon. Jace.

,, Elizabeth už to začíná je jich tu víc a víc Harry se tam každou chvíli oběvi" tipla jsem mu hovor.

Jsem dál než ostatní protože Harry si potrpí na dramatické příchody. Jen jsem tak seděla a propalovala každý kousek kolem sebe. Když se mi rozezvonil mobil znovu.

,,Jaci stále tady není co je"

,,Není tam protože je tady" Kurva.

Okamžitě jsem byla u nich. Ucítila jsem ho okamžitě jen jsem nevěděla kde je.

Hned po tom co jsem se tam oběvila se na mě vrhli spoustu Harryho poslu. Neměli šanci až mi jich bylo líto. Když jsem pohledem střetla osobu kterou chci tak moc zabít. Stál tam jedním švihnutím odhodil  lovce hodně daleko od něj. Zhluboka jsem dýchala.

Jeden hajzl mi skočil na záda okamžitě jsem mu zlomila vaz a jeho tělo hodila směrem k Harrymu. Šlo vidět že mě taky chce zabít. Když se Louis oběvil předemnou.

,, Elizabeth vypadněte odtud" chtěla jsem se dostat k Harrymu ale Louis mi to nedovolil.

,,Nemůžu Lou" podívala jsem se na něj.

,,Nemůžeš ho zabít Elizabeth miluješ ho" vážně to teď rozebírá.

,,Ne Lou myliš se" když jeden z lovců útočil na bezmocného vlkodlaka patřícího k němu běžel mu na pomoc a já měla dost dobrý přístup k Harrymu.

Když mi čepel projela nohou. Padla jsem k zemi a dotyčný se napřahoval do mě zasadit smrtelnou ránu. Když černý oblak roztrhal jeho tělo. Ozařila jsem si runu na léčení a sílu. Moje oči začali temnout když jsem bloudila pohledem kolem sebe. Temno mě začalo pohlcovat. Zabiju ho.

,,Chceš mě??" Ozval se mi hlas v hlavě patřící Harrymu ,,pojď si pro mě"

Pousmála jsem se a vzala jsem si čepel mrtvého démona. Postavila jsem se a má rána byl zahojená.   Démon mířící z leva uškrtil můj oblak. Nic mě nezastaví abych ho zabila. Více jsem stiskla čepel a ladnou chůzí jsem se vydala k němu. Pousmál se a taktéž se ke mě vydal. Když se mi vybavila vzpomínka.

............................................

Přiblížila jsem se k němu a místo úderu jsem přitiskla své rty na ty jeho. Tím jsem ho rozhodila a uvěznila jsem ho na zemi pod sebou. Jeho ruce jsem vzala a dala mu je nad hlavu. Snažil se vysmeknout ale já ho pevně držela.

,,Co to děláš Elizabeth"

,,Už víš jak se cítím"

,,Jestli myslíš to že mám z tebe bouli v kalhotách a chci tě tvrdě ošukat tak jo vím jak se cítíš" sklonila jsem se k jeho uchu.

,,Teď jsem tady já kdo je nahoře" otřela jsem se rty o jeho ucho a zavrněla.

,,Nevíš co děláš Elizabeth s nikým si nespala než se mnou a..." Pohnula jsem klínem proti jeho ,,nechtěj ať ti opravdu ukážu jaký jsem v posteli"

......................................

Ne. Ne. Ne. Vzpamatovala jsem se a on byl kousek ode mě. Už jsme mohli jít do boje. Ale jeho trupem projela čepel. Bylo to tím že oba jsme byli rozhození.

Nevěřícně jsem se dívala na tělo padající k zemi okamžitě jsem byla u něj. Ne. Podívala jsem se na horu kdo ho zabil a byl to Jace. Jace tam stál a nechápal. Já taky ne.

Když jsem ucítila jako by mě někdo roztrhl vejpůl. Bylo to ve vnitř mě ale tak moc to bolelo. Byla jsem nad jeho tělem a brečela. Mé slzy dopadali na jeho tělo nemůže umřít.

Tak co říkáte ?? 😄😂❤️

Demons (H.S)Where stories live. Discover now