Nenechám tě odejít

1.6K 56 0
                                    

,,teď si tu jen ty a já co chceš dělat" pomalu a jistě se začal hýbat.

,,Ona tě bude držet a já tě zabiju" vedle mě se oběvil Jace. Podívala jsem se na něj. Nesmí ho zabít nemůže. Jace se rozběhl a chystal se svůj meč zabodnout do Harryho.

,,NEEEE" zakřičela jsem a Harryho přemístila. Padla jsem na zem vyčerpáním a slyšela jsem hlasy.

,,Proč si to udělala vždyť jsem ho mohl zabít" chytil mě do náručí Jace. Všechno mě bolí. já jen cítím že se na chvíli musím odklidit z cesty.

........................................

Uběhl měsíc po tom co jsem se střetla s Harrym. Měsíc kdy jsem zavřená tady dole pro to abych se vyléčila a nebyla hrozba.

Seděla jsem v rohu místnosti a sledovala jak krysa okusuje lano které mě drželo. Bylo napuštěné látkou která oslabí všechny nadpřirozené i lovce. Ta krysa se začala klepat pak přišla smrt...ta látka způsobila zástavu srdce.

Jen mi nejde do hlavy proč jsem na tom laně když mě chtějí uzdravit. Samozřejmě jsem silnější než předtím ale má síla já zde minimální. A ano jsem u lovců stínů. Bylo mi řečeno že od tudíž nepůjdu dokud to nebude vpořdku. To samozřejmě nikdy nebude a já jen seděla a počítala den za dnem. Když přišel ten osudný moment.

Začalo všechno blikat červeně a hasičský alarm se spustil. Pochybuju že by to bylo z kuchyně. Neměla jsem strach. Věděla jsem kdo to je. A že nejde po mě. Je tu totiž zavřený někdo koho chce víc než mě. A ten někdo je hned vedle v místnosti.

Tady ze mě udělali bezcitnou zrůdu něco jako štvanou zvěř. Proto když jsem zahlédla Xenii se dívat  do mé cely neměla jsem žádný výraz než kamenný. Ani mě nepoznala. Zhluboka jsem se nadechla a čekala až si vezmou tu osobu. Vychutnala jsem si ten moment když jsem Harryho Stylese viděla v tom skle procházet. Něco mi říkalo že bych ho měla hned teď zabít a to druhé že bude lepší si počkat.

Když všichni odešly a já necítila nikoho jiného v budově začala jsem lano propalovat. Proč jsem to neudělala dávno. Nedostala bych se odsud.

Lano jsem zahodila a otevřela dveře. Všechny zámky se při požáru automaticky odemknou. Rozhledla jsem se a nikdo nikde. Lovci se polekali a utekli jak hrdinské. Vyšla jsem z té zasrane budovy a vyrazila na nákup. Ano to jsem potřebovala nový oblečení a mohla jsem vyrazit.

.................................

Harry na mě už nejspíš zapoměl ale já na něj ne. Bude to nejkrutější pomsta kterou zažil.

Jeho poskoci jsou po celém městě nebude těžký někoho z nich najít. Procházela jsem temnou ulicí.

,,Ale ale taková krásná a tak sama" cítila jsem že to byl démon jako já. Jenže já jsem silnější.

,, Prosím co jsi zač" otočila jsem se na něj s hraným vyděšenim.

,,Jsem tvá smrt zlatičko"  přibližoval se s temnotou v očích. Když jsem Uhla jeho ruce a stáhla ho na zem. ,,Co to kurva" zanadával a pořádně se mi podíval do tváře ,,jsi v prdeli holka" vyslovil když jsem mu projela kůl hlavou.

Demons (H.S)Where stories live. Discover now