Bölüm 4

55 5 6
                                    

BUNDAN SONRA ARTIK ÜÇÜNCÜ KİŞİNİN AĞZINDAN OLACAK AMA ARADA KİŞİLERİN AĞZINDAN YAPABİLİRİM.

Momo , güneşli bir sabaha gözlerini açtı , yatağa oturup esnedi ve gerildi. Balkona çıktı ve bu güzel kokuyu içine doldurdu. Ve rüzgarın saçlarını ele geçirmesine izin verdi. Bu huzur dolu andan sonra gözlerini açtı ve  bahçedeki gülleri açması için sulayan bir nayeon gördü, ve güldü. Nayeon kendi kendine konuşuyordu.

- Güzellerim,canlarım,birtanelerim beni çok uğraştırıyorsunuz AÇIN ARTIK.

Momo dayanamayıp  yaptığı sihir ile gülleri açtı. Nayeon şaşırmış  bir şekilde arkasını döndü ama kimseyi göremeyince yukarı baktı ve balkondaki momoyu gördü. Momo güneşin bile kıskanacağı o gülüşü attı ve göz kırptı  nayeona. Nayeon  ona diktiği güller kadar güzel bir gülüş attı ama şunu biliyordu ki güllerin büyümesini nasıl momo sağladıysa onun gülme sebebi de momoydu.

Momo içeri girdi ve kıyafet değiştirdi.

Bu arada yoongi yatağından kalkmış ve balkona ilerlemişti ve bunu momoyla aynı zamanda yapıyordu. Ciğerlerine temiz deniz kokusunu doldurdu ve güneşe bakıp gülümsedi. İçeri girdi ve o da kıyafet değiştirmeye başladı. 

(momo'nun giydiği)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(momo'nun giydiği)

( suga'nın giydiği)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( suga'nın giydiği)

Momo gerçekten göz kamştırıyordu, suga ise çok dikkat çekiyordu. Momo bu kıyafetlerden nefret ediyordu ama prensesti bunları giymek zorundaydı. Suga ise halinden gayet mutluydu. Momo aşağı indi ve ailesine selam verdi aynı şeyi suga yapmıştı. Kral hirai konuşmaya başladı.

- Değerli prensesler, bu akşam süper güç kraliyet aileleri ile bir balo var. Akşama kadar hazırlanmanızı istiyorum.

MOMO; bir bu eksikti?

KRAL; duyamadım dördüncü prenses.

- he yok bir şey kralım...

- peki o zaman sıkıntımız yok.

aynı şekilde durum sugadada aynıydı. Ama o gitmek istiyordu ne kadar bu duruma katı çıksa da... Peki bu birbirinden  farklı ve iki zıt insan birbirine nasıl aşık olacaktı?

BU BÖLÜM BİRAZ HEYECANSIZ OLDU AMA BAŞIM ÇOK AĞRIYOR VE YORGUNUM AMA GECİKTİRMEK İSTEMEDİM BU YÜZDEN BÖLÜM ATTIM.

BİR DAHA Kİ BÖLÜMÜ BENCE SABIRSIZLIKLA BEKLEYİN, ÇÜNKÜ SÜPER ŞEYLER OLACAK...

BİR DAHA Kİ BÖÜMDE GÖRÜŞÜRÜZ....

MIKNATISWhere stories live. Discover now