BÖLÜM 7

37 6 1
                                    

- BENİMLE DANS EDER MİSİN?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BENİM AĞZIMDAN;
Momo salonda suganın yanına gelmişti ve dans teklifinde bulundu. Suga ne yapacağını şaşırmıştı. Biraz... Biraz değil çok fazla utanıyordu. Galiba kabul etmeyecekti. Ama momoyu o şekilde utandırmak istemiyordu. O yüzden elini momonun üstüne koymak yerine momonun elini sımsıkı kavradı. Ve ayağa kalkıp momoyu sıkıca kendine çekti, Momo ne yapacağını şaşırmıştı. Momoyu ortaya getirdi ve kendi etrafında döndürdü. Sonra sağ elini momonun beline koydu  ve sol elinide momonun elindeki parmak aralarına geçirdi. Momo şuan neredeyse kendinden geçmişti. Suga çok hızlı hareket ediyordu ve bu onu etkilemişti. Suga bu sefer yavaşça adımlarını dansa çevirdi ve momoyu sihri üzerine aldı. Momonun canına tak etti ve artık etkiyi üstüne almak istiyordu. Bakışlarını sugaya sabitledi, çok derin ve sert bakıyordu. Suganın ayakları sendeledi. Momonun gözleri sadece ona bakıyordu ve arkadaki müzik ona aşık olması için yeterliydi.( "the truth untold " şarkının ismi) insanın kalbi aşık olduğunda deli gibi atardı ama onun kalbi şuan atmıyordu. Ona aşık mı olmuştu yoksa hayatında ilk kez böyle bir insan gördüğü için etkilenmiş miydi. Büyük ihtimalle ikincisi idi zaten oydu. Momo diğer insanlardan farklıydı. O neyse oydu, iki yüzlü değildi. Onunla tanışması çok tuhaftı. Ölene kadar düşünse başına böyle bir şey geleceğini bilemezdi. Momoya kapılmıştı ama bu aşk anlamında değildi, bu mükemmellik anlamındaydı. Momo bakışları ile dövüyordu sugayı.

Suga artık dayanamıyordu

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Suga artık dayanamıyordu. Neyin yarışında olduklarını bilmiyordu ama bu yarışı kazanmak istiyordu. Ve momoya biraz daha yaklaştı. Momo bakışlarını kaçırdı çünkü uyanmıştı. Sıra sugadaydı... O momodan daha sert bakıyordu.

Momo  bundan sonra yapacağı şeyden pişman olacağını bilsede artık çok geçti

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Momo  bundan sonra yapacağı şeyden pişman olacağını bilsede artık çok geçti. Ve hızlı şekilde yapacağı şeyi yaptı. Acaba yaptığı şey neydi?...
BU BÖLÜMÜ TAAAAAĞĞ DATÇADAN YAZIYORUM. BİLGİSAYAR OLMADIĞI İÇİN ÇOK ZORLANDIM.DEĞERİMİ BİLİN😊😊😚 ŞAKA YAPIYOM TABİKİSİ. SAKARYAYA GELDİĞİMDE UZUN BÖLÜM ATACAM SÖZZZZZZZ...

BİR DAHAKİ BÖLÜME GÖRÜŞÜRÜZ GARİ...😋😋😋




MIKNATISTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon