BÖLÜM 13

64 5 19
                                    

Korku içerir!!!!!

Momonun ağzından;

Eve geldiğim için o kadar mutluyum ki bilemezsiniz. Üstümdeki şu naaalett elbiseyi çıkarttıktan sonra yatağa atladım. Allah'ım şu yatağı ne güzel yaratmışsın diye geçirdim içimden. Ama sonra fark ettim ki ışığı kapatmayı unutmuşum. Saydırdım kendime, yataktan kalkmak istemiyordum. Çoooooook yorgunum... Ama kalktım çünkü ışıkta uyuyamıyordum. Kapattıktan sonra yatağın içine girdim. Ayaklarım ağlıyordu, iddiasına girebilirim ki şuan bir gıdım gücüm yoktur.sağıma dönüp uykuya dalıcaktım ki gökyüzünü izlemek geldi içimden. Açtım gözlerimi... Ama karşımda

Bunu görmeyi beklemiyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bunu görmeyi beklemiyordum. Çok derin bir çığlık attım. Bu yaratıkta neydi böyle? Ben daha korku filmi izleyemiyorum. Üstüme çıktı, ben daha da bağırdım. Şuan gözlerim yerinden çıkacak şekilde ağlıyordum. Ama neden kimse duymuyordu?
- YARDIIIIM EDİİİİİİİN!
- BAĞIRMA! SENİ KİMSE DUYAMAZZZ.
Ne kadar iğrenç bir sesi vardı. Bu benim korkumu bir kat daha arttırdı.
- NE YAPTIN AİLEME?
Deli gibi bağırıyordum...
-  UYKU BÜYÜSÜ YAPTIM. AMA SENİ ÖLDÜRMEYİ PLANLIYORUM.
aslında burada korkudan mıçmam gerek ama ben güldüm. Çünkü galiba beni öldüremeyeceğini bilmiyordu.
- BENİ ÖLDÜREMEZSİN MAL😂😂(kafayı sıyırdım😭😑😂)
dedim ve ne kadar işe yaramayacağını bilsemde ellerimi kaldırdım ve büyü yapmaya çalıştım. Hiç bir şey olmuyordu, galiba bu akşam çok acı çekecektim...  Pis yaratık gülmeye başladı. Arka cebinden kadar kocama bir ( kasap) bıçağı çıkardı. Evet artık bendeki umut bitmişti. Bıçağı hızla havaya kaldırdı ve kalbime sapladı.

BENİM AĞZIMDAN;
Momo acı içinde bağırdı, yer sallanmıştı. Yaratık kahkaha atıyordu. Bir tane daha bıçak çıkardı ve momonun karnına sapladı. Momonun ağzından kan geliyordu. Momo normal insanlardan daha fazla acı çekiyordu çünkü bayılmıyordu. Yaratık biraz tırsmıştı, o yüzden göz önünden kayboldu. Momo ağlıyordu, hem de çok. Ağzında ki kan tadı iğrençti ve bıçaklar çok fazla acıtıyordu... Sonra anlamadığı şekilde içeri v ve suga girdi, Momoyu böyle gördüklerinde ne yapacaklarını bilememişlerdi. Suga momoya koştu. V de yatağın üstüne oturdu ve momonun yaralarına baktı. Suga momonun elini tuttu ve alnından öptü.
- İYİLEŞECEKSİN.
Bunu neden yapmıştı bilmiyordu suga, ama yapma gereği görmüştü. V de diğer elini tuttu;
- SENİ BUGÜN NASIL KURTARDIYSAM , YİNE KURTARICAM MOMO...
momo hiçbir şey hissetmiyordu ve gözleri kapalıydı. AMA DUYUYORDU...
Momo taenin dediğine mutlu olmuştu ve hafifçe gülümsedi, ne kadar yapabiliyorsa...

Momo taenin dediğine mutlu olmuştu ve hafifçe gülümsedi, ne kadar yapabiliyorsa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Yüzü buna benzetebiliriz.😇😇😇)
- HEP BÖYLE GÜLECEKSİN!
dedi. Suga...
Tae jhope aramaya başladı. Jhope un gücü iyileştirmekti.
- ALOOOO
- JHOPE HEMEN HİRAİ KRALLIĞINA GEL! ÇABUKK OLL.
- ABİ NE DİYON YAAA???
- SUGADA BURADA...
- NEDEN ?? NE OLUYOR YAA??????
Taehyung olayı hızlıca özet geçti.
- HEMEN GELİYORUM😇💜😇....
V telefonu kapadı ve momonun acıdan bağırdığını fark etti. Sugaya baktığında etraf bulanıktı. Ah! Hayır, etraf bulanık değildi. Vnin gözündeki yaştan dolayı bulanıktı. Sugada aynı şekildeydi. Ama ikisi ona aşık olduğundan ağlamıyordu. Korku ve üzüntü yüzünden ağlıyorlardı
Camdan jhope içeri girdi. Acele ile geldiği için üstünde pijama vardı ve saçı dağınıktı, ama bu hali acayip çekiciydi( kendine gel beyza!).

 Acele ile geldiği için üstünde pijama vardı ve saçı dağınıktı, ama bu hali acayip çekiciydi( kendine gel beyza!)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jhope nefes nefese kalmıştı.
- KIZ NERDE?
- ÖNÜNDE SALAK!!!
- AH!
Suga oturduğu yerden kalktı ve jhopeun oturmasına izin verdi. Jhope eliyle momonun karnındaki bıçağı tuttu ve hızlı bir şekilde çekti. Momo acı içinde çığlık attı bu çok acıtmıştı.
- YAVAŞŞŞ! KIZIN CANI YANIYOR GÖRMÜYOR MUSUN?
- YAVAŞ ÇEKSEYDİM DAHA ÇOK ACIYACAKTI ABİ. SUSUNDA İŞİMİ YAPAYIM.
- İYİ. ÇABUK YAP!
jhope elini momonun karnına götürdü. Momo bağırıyordu. Jhope onu sakinleştirmek için şarkı mırıldanmaya başladı. Momo gerçekten sakinleşmişti.
Suga: bunu nasıl yaptın?
- Benim iyileştirme gücüm sadece ellerimde değil abi. HER YERİMDE...
-VAUUUUUUUUUV
J HOPE  momonun karnındaki yarayı yavaşça alıyordu. Ama bunu yaparken o da acı çekiyordu. Ne de olsa bir acıyı kendisine alıyordu. Momonun karnı iyileşmişti. Jhope elini kutsal suda yıkadı. Şimdi elini momonun kalbindeki bıçağa koydu.
- Burada çok acıyacak. Acısını azaltmak için dudaklarından öpmem gerek.
- NEEE! ( V)
- ONU İYİLEŞTİRECEKSE YAP.( SUGA)
-  HAKLISIN. (kısık sesle) şimdi kıskanmanın sırası değil.
Jhope: dudaklarımda acısını azaltacak bir tür ilaç var.
- hadi yap!
Jhope bıçağı sıkıca kavradı. Ve Momoya doğru yaklaştı ama kanlı olduğunu görünce sugaya döndü. Suga ne demek istediğini anlamıştı.
İçeri gidip kutsal suyu getirecekti. Ama içeri girdiğinde içeridekileri unuttuğunu fark etti. Momo iyileştikten sonra bu işi çözecekti. Suyu aldı ve jhopeya verdi. Jhope suyu momoya içirdi. Momonun ağzındaki kan gitmişti. Jhope momoya yaklaştı ve momonun dudaklarına bakmaya başladı. Sonra içinden geçirdi. Normal koşullarda olsaydı gerçekten böyle bir dudağı öpmek isterdi. Şimdi öpecekti ama hüzünle...

( Momo ile olacak adamın şansından istiyorum 🌹😫)Jhope momonun dudaklarına yapıştı ve hıphızlı bıçağı çekti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Momo ile olacak adamın şansından istiyorum 🌹😫)
Jhope momonun dudaklarına yapıştı ve hıphızlı bıçağı çekti. Momo hiç acı çekmemişti. Jhope momonun dudaklarından ayrıldı. Ve elini momonun kalbine götürdü ama kalbi göğsünün orada olduğu için oraya dokunmak zorundaydı.
- HEY! HEY! HEY! NEREYE DOKUNUYON LAN? (V)
- KALBİNE
( burası kalbime dokundu 🤣🤣😉)
Jhope orayı da iyileştirdi. Ve tekrar ellerini yıkadı ve momonun gözlerine dokundu. Momo gözlerini açtı.
- ALLAH'IM ŞÜKÜRLER OLSUN!
- AHHH! YAŞIYOOOOR...
- İŞE YARADIĞIMA SEVİNDİM.
- SEN KURTARDIN ONU JHOPE!
- MUTLUYUM...
__________________________
-  TEŞEKKÜR EDERİM ÇOCUKLAR! dedi Momo .ve ağlamaya başladı. Momo ona hüzünle bakan jhopeya sarıldı.
- İLK ÖPÜCÜĞÜMÜ  SENDEN ALDIM, dedi ve güldü Momo....
- ciddi misin? Dedi jhope ve oda güldü.
Onları izleyen diğer ikisi sinirlenme ye başlamıştı ki ... Momo onları yanına çağırdı ve topluca sarıldılar. Bundan sonra bu grup şu yaratıkların lanetini bozacaktı...

İVİİİİTTTTT! BEN BU BÖLÜMÜ BAYAĞI BEĞENDİM NEDENSE???
JHOPEMUZU DAHİL ETTİK...
ARTIK BİR GRUP OLARAK GÜÇLÜKLERLE SAVAŞACAKLAR AMA NAYEONDA GİRECEK. TEK KIZ OLMAZ, BELKİ JEONGYEON DA OLABİLİR. YORUMLARA HANGİSİNİ İSTEDİĞİNİZİ YAZIN.
BİR DAHAKİ BÖLÜME GÖRÜŞÜRÜZ....💧🌹🔥🌞🌦️👊🏩💜💜💜💜💜💜💜💜💜

MIKNATISWhere stories live. Discover now