Adsız Bölüm 11

46 6 4
                                    

  ARKADAŞLAR BU BÖLÜM BENİ ACAYİP GAZA GETİRDİ. HELE ŞARKI İLE DAHA Bİ GAZA GELDİM  

MOMONUN AĞZINDAN

Biz gülerken bir anda çığlık sesleri gelmeye başladı. Suga beni ani bir hareketle arkasına aldı. 

-BENİ BURADA BEKLE. ETRAFA BAKIP GELİCEM. SAKIN BURADAN BİR YERE AYRILMA!

- T-TAMAM.

Tabiki yerimden ayrılmayacaktım. Filmlerdeki kızlara benzemezdim ben, bana burada dur diyorsa bir bildiği vardır. Beklemeye başladım. Sonra beklemediğim anda ağaçlardan aşağı  10 a yaklaşık siyah giyinmiş adamlar inmeye başladı. Kenara sıkışmıştım, galiba beklememem lazımdı. Kendimide o kadar övmüştüm. Aaaaağ momo şimdi bunu düşünmenin sırası mı yaağğğ. Korkmuş gibi yapamazdım çünkü korkmuyordum. Bendeki gücü yenmeleri biraz zor, dua etsinlerde ölmesinler. 

- NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ ACABA? ( Geçen bölümdeki gülüş...)

- SENİN CANINI ALMAYA ÇALIŞIYORUZ.

- BENİMKİNİ Mİ?

- EVET!

- BENCE KENDİ CANINIZDAN OLMADAN ÖNCE KAÇIN!

- HAHA ÇOK KORKTUK.

- KORKMANIZDA YARAR VAR. BELKİ DAHA AZ ACITIRIM, NE DERSİN?

-OLMAZZ...

Dedi ve bana doğru hızlıca geldi daha ne olduğunu anlayamamıştım. Şimdi anlamıştım bunlar vampirdi ama özel güçlü vampirler... Ama yinede benden güçlü değillerdi.

sonra kulağımda bir nefes ve iğrenç bir ses hissettim.

-SENİN BURADA TADINA BAKMAMA NE DERSİN?

-SENİ BURADA ÖLDÜRMEME NE DERSİN?

dedim ve adamın elini ters çevirip vere fırlattım, zor olmuştu biraz. Diğer adamların gözü korkmuştu bu belliydi ama belli etmiyorlardı. 

- ŞİMDİ GİTMİYORSANIZ. HAYATA VEDA ETMEK ZORUNDA KALICAKSINIZ?

- G-GİTMİYORUZ.

- SİZ İSTEDİNİZ...

Dedim ve ayağımı yere vurdum. Yer ortadan yarılmıştı. Ellerimi yavaşça yukarı kaldırdım ve anice  aşağı indirdim, ağaçlarımı üstlerine devirmiştim. Sinirime yenik düşerek, ağacı tekrar kaldırıp bir kaç kere tekrar indirdi. sanki lunaparktaki oyuncakları vuruyordum. Çıktıkça vuruyordum. Artık enerjim tükenmişti. Yere çöktüm... Sonra anlamadım bir şekilde yer eski haline döndü, ağaçlar doğruldu.Hepsi yaşıyordu. VÜCUTLARINDA TEK BİR YARA VEYA KAN BİLE YOKTU... ahhhhh* tamamıyla unutmuşum. Onlar bir vampir. Onları sadece mine çiçeği ve ateş öldürür.Mine çiçeğide sadece dünyada bulunur.ık korkuyordum, korkmak ne! altıma mıçtım... Evet beni öldüremezlerdi ama bu benim daha fazla acı çekeceğim anlamına gelirdi. Normal insanların başına balta atarsan onlar ölür ve acıyı hissetmez ama ben ölmeyeceğim için acıyı iki katında hissederim. Bunları bir vampirler ikincisi ise bizim gibi dört element gücüne sahip olan kişiler yaşar. Deminki adam tekrar kulağıma geldi

- ARTIK ELİMDESİN BEBEĞİM...

- IYYYYYYYYY, BEBEĞİM Mİ?

- EVET, BEBEĞİMMMM,

- OĞLUM, KAŞINMA!

- NE OLDU NE YAPARSIN? 

dedi ve ellerimi süper hızlı bir şekilde arkada bağladı. Canım acıyordu. Sonra bir metre karşıma geçti. Özel güçlü vampirler demiştim değil mi? işte. Onların ellerinden zehir çıkar. Ellerini yukarı kaldırdı. Kesin bana zehir fırlatacaktı. Gözlerimi yumdum..

Sonra bekledim ve bir şey olmadı. Gözlerimi açtım ve karşımda gri saçlı bir çocuk onlara ateş gönderiyordu. Çok güçlü olmalıydı. Element gücü vardı... Yerde çökmüş saf saf bakıyordum. Ellerini indirdi ve gördüğüm cesetlerle çığlık attım ki gözlerim kapandı.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



  - TAMAM, GEÇTİ...  

- T-T-TEŞEKKÜR EDERİM.

- ( GÜLÜMSEDİ) VE BİŞEY DEĞİL.

-GÖZLERİMİ AÇAR MISIN?

- TAMAM AMA SADECE BANA BAK TAMAM MI?

-TAMAM.

dedi ve gözlerimi açtı karşımda çok güzel gülen ve taş gibi olan bir çocuk vardı. Ve bana gülümsüyordu...

 Ve bana gülümsüyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- VAYYY BEEE 

- HIH- NE DEDİN?

Anam dışımdan mı dedim. Allah beni...

- Yok yok, bir şey.

- Peki. Elimi tut kaldırıyım seni.

- tamamdır...

Dedim ve elimi eline koydum. Sıkıca kavradı, ve beni kaldırıyordu ki. Bende ki enerji azlığından dolayı kalkamadım bide bunun üstüne çocuğu da üstüme çektim. Üst üste düşmüştük. Onun kolları yüzlerimizin birleşmesini engellemişti. Ona yakından baktığımda gözlerinin çok derin şeyleri gizlediğini fark ettim. 

- SENDE DÖRT ELEMENTDENSİN DEĞİL Mİ? HEM DE ATEŞTEN.

- EVET. SENDE TOPRAK.

-EVET.

dedim ve konuşmamız bölündü. Suga momo diye bağırmıştı. Taehyung üstümden kalktı.

SUGANIN AĞZINDAN

Koca gün boyunca ormanı aradım. Ama hiç bir şey çıkmamıştı. Daha sonrasında aklıma bunun tuzak olabileceği geldi ve geldiğim yolu koşarak dönmek zorunda kaldım. Momoya bir şey olmuş olabilirdi. Bir vampir kadar hızlı koştum. Ve sonunda ulaştım ama momonun üstünde bir adam vardı. Momo diye bağırdım, ona zarar veriyor olabilirdi. Adam momonun üstünden kalktı. Momo hiç korkuyor gibi değildi. Adama baktığımda ise şok yaşadım. bu kardeşimdi, TAE...

BU BÖLÜM AKSİYON İÇİNDE OLDU VE ARTIK TAETAEMİZİ HİKAYEYE DAHİL ETMİŞ OLDUM.

SİZE HEYECANLI BEKLEMELER...

BİR DAHA Kİ BÖLÜME GÖRÜŞÜRÜZ....

MIKNATISWhere stories live. Discover now