BE AS ONE 2

34 4 2
                                    

ŞARKI İLE OKUMAYI DENEYİN...

Gözlerimi açtığımda şok oldum ve çığlık attım çünkü... jhopeun ayağı kafamda, suganın kafası ayaklarımda, vnin ayakları bacaklarımda en kötüsü ise belim açılmış ve vnin elleride belimde.Çığlık atmam ile  hepsi aynı anda uyandı,birbirimize tuhaf tuhaf bakıp aynı anda bağırdık ve bu çok komikti. Teker birbirimizden özür diledik ve gülmeye başladık. Aniden gülmemi durdurdu ve bir soru yönelttim;

- Peki şimdi ne yapıcaz?

v- aşağı inip kahvaltı edicez. Sonra evi sihirle kilitleyip araştırma yapmak için bildiğim eski bir kütüphaneye gideceğiz.

- peki o zaman.

dedim ve ayağa kalktım, yatakları toplamaya başladım. v tuvalete gitti , suga mutfağa indi, jhope ise benle birlikte yatakları topluyor. Nedense olduğum durumdan mutluydum.( o adamların yanında bende olsam mutlu olurdum) jhope üç yatağı topladı ben hale kendiminkini toplamaya çalışıyorum.

- çık şuradan.

dedi ve örtüyü elimden alıp yatağı 2 saniyede topladı ve ben yerin dibine girdim. Bana salak salak güldü ben ise bir şey yapmadım. V tuvaletten çıktı ve yanıma geldi, 

- hadi aşağı inelim.

- sen önden git ben geliyorum. Jhope sende önden git.

-tamam

-iyi.

onlar çıktığında, dolabımı açtım ve bavulumu çıkardım. Bana lazım olan tüm eşyaları bavulun içine tıkıştırdım, bugünden itibaren burada kalmayacağımı biliyordum, beni burada bırakmazlardı o yüzden sonradan aceleye gelmesin diye şimdi topluyorum. Hızlıca tıkıştırıp kapının arkasına koydum ve elimi yıkamak için tuvalete gittim. Tuvalet temizlenmiş gibiydi, lavabo tertemizdi , klozet silinmiş ve ayna tertemizdi. Burayı vnin sildiğini anladım hem de hiç iğrenmeden. Jhope da yatakları toplamıştı, bunlar ne kadar hamarat kardeşlerdi böyle. Ellerimi yıkadım ve merdivenlerden inmeye başladım, görüş alanıma kocaman bir kahvaltı masası ve üç yakışıklı çocuk girmişti. Ağzım karışım kadar açılırken sevinçten küçük bir çığlık atıp masaya doğru koşmaya başladım ki.... ayağım kaymıştı ve ben havadaydım. Hepsi beni tutmak için koşuyordu çükü gücümün olmadığını zannediyorlardı ama, YANILDILAR. Hepsinin eli havada beni bekliyorken ben, elimi şıklattım ve koltuğun düşeceğim yere gelmesini sağladım, böylece havalı bir şekilde koltuğa düşmüş oldum, evet oturarak düştüm. Hepsi bana şaşkın şaşkın bakıyordu.

v- oha

jhope- vauuuv

suga- senin gücün ne ara geldi?

- bilmem. Ben doğuştan güçlüyüm.

suga- ay havanı yesinler

jhope- bırak kız havasını atsın o nasıl bir düşüştü? ay öyle demeyim o nasıl yükselişti...

v- harbi.

-tamam hadi yemek yiyelim. Suga sen mi yaptın bunca şeyi?

suga- ivit

- Harbi evlenilecek adamsınız heVallahi nasıl kardeşlersiniz siz yaaağ. Hepiniz bir başka hamarat...

suga- bizim evimizde hizmetçimiz yok prenses. Görevlerimizi kendimiz yaparız.

- vauuuuv.

suga sırıttı ve hep birlikte masaya otururken bende koltuğu yerine gönderdim, sonrada oturuverdim. İyice yedikten sonra göbüşümü ovaladım. ve v konuşmaya başladı.

MIKNATISWhere stories live. Discover now