Sadržaj

893 54 6
                                    

Tamara je djevojka s očima boje jantara – što sigurno nije njezina najbitnija karakteristika, ali odlučila je svoj život ispisati hrpom klišeja. Njezin bivši dečko, Julije, bio je ljubav njezina života; ili je barem tako mislila. Sada ona u isto vrijeme pokušava natjerati srce da zaboravi nezdravu vezu koju je tako dugo gradila i nastoji otvoriti mjesto za nekog novog, nesigurno koračajući klišejima.
Gledat će u zvijezde, plesati na mjesečini, zaljubiti se u prijatelja, slomiti srce i učiniti sve ono što svaka ljubavna priča treba imati. Prolazit će kroz poglavlja svoga života prema novoj ljubavi, muškarcu koji, kao i ona, vjeruje da je izgubio svoju priliku na pravu ljubav nakon što mu je zaručnica umrla.
Dvoje slomljenih postajat će sve bliži i morat će si postavljati vječno pitanje – može li jedna slomljena osoba zaliječiti drugu ili će se samo još više uništiti? A možda još važnije - ima li u Tamarinim očima mjesta za nekog novog i hoće li njezin jantar ikada ponovo zasjati jednakim sjajem? 

JantarWhere stories live. Discover now