1.Bölüm (Aşk Mektubu)

2.2K 229 382
                                    

NATSU

Bir insanın bütün arkadaşları nasıl ona ihanet edip sevgili bulabilir ki? Sap sap abazan abazan takılmamız gerekiyordu ama gel gör ki hepsi şimdiden evli mutlu çocuklu modunda.

Okul dolabımın önünde eşyalarımı bırakmam için durduğumuzda bir yandan kilitle uğraşırken diğer yandan onların tatlı matlı aşk meşk hikayelerini dinlemek canıma tak ettirmişti.

Dolabın kilidiyle dikkat çekmek için sesli bir şekilde oynamamdan sonra "Neyin var senin?" diye sormuştu Gray. Sağolun, paşam. Aklınıza gelebildik demek, ne mutlu bana.

İç çektim derin bir şekilde. "Ben de bir sevgili istiyorum. En azından beni seven birini."

Parmağımla önce Gajeel' i işaret edip "Onun bücür Levy'si var." dedim. "Kafana bir vururum katlana katlana bücür kalırsın."

Gajeel'e göz devirdikten sonra Jellal'i işaret edip "Onun da ismi lazım değil, canavar da olsa karşı cinsten olan bir sevgilisi var." demiştim. "Seni tehdit etmeme bile gerek yok. Sadece Erza bunu duyarsa artık ölü bir adam olduğunu bil yeter."

Jellal'in aklıma soktuğu korkunç fikirle ürperdikten sonra son olarak parmağımı Gray'e çevirmiştim. "Ve onun..." Heyecanım söndü ve yerini bomboş bakan gözler aldı. "Neyse boşver."

"Bari bir şey söyleseydin, bu Juvia'yı en korkunçlarıymış gibi gösterdi!"

Hep bir ağızdan "Öyle zaten!" dediğimizde Gray omuz silkip "Olsun." demişti. "Ben de onda bunu seviyorum demek ki."

Göz devirip "Ben kime ne anlatıyorum?" diye söylendikten sonra dolabımın kilidini açmaya çalıştım. Sonunda amacıma ulaştığımda kitaplarımı koyarken bir zarf takılmıştı gözüme.

Oraya böyle bir şey koyduğumu hatırlamadığım için zarfı aldığımda bunun bir mektup olduğunu fark ettim. Bir kalp yapışkanıyla kapatılmıştı. Emin olmak için arkasını çevirdiğimde gerçekten Natsu yazdığını gördüm.

Bir daha çevirdim ve bir daha baktım. Gerçekten banaydı ve aşk mektububa benziyordu. Banaydı? Bana? Error 404 not found!

"Natsu. Natsu. Natsu!"

Beni dürten Gajeel'e dönüp "Başka bir şey isteseymiştim olacakmış!" dedikten sonra gülüp mektubu salladım. Bu heyecan bünyeme fazlaydı ve kalp atışım aşk hayatımın başlangıcı niteliğindeki bu mektupla hızlı hızlı atmaya başlamıştı.

Gray mektubu elimden alıp "Aşk mektubu mu?" diye sorgularken Gajeel "Bu şömine kafaya mı?" diye beni işaret ederek şaşkınlığını belirtmişti.

Ama en acımasızları Jellal'di. Dalga geçmeyen mantıksal bir havayla "Belki bir eşşek şakasıdır, içine baktınız mı?" diye sorarak durumu benim için daha da sinir bozucu hale getirmişti.

Gözlerimi ağlamaklı bir şekilde ona dikip "Çok kötüsün." dedim. "Bir de Erza'nın kemiklerimi kırmasına kötü derdim." Hıçkırdım. "Senin kalp kırma yöntemin daha acımasızmış."

Gray bir iki kere sırtıma vurup beni "Geçti, geçti." diye teselli ederken Gajeel gözlerini Jellal'e dikip "Ölümcül çift." demişti. Jellal bu itamlar karşısında sadece omuz silkti. "Bu da bir ihtimaldi sonuçta."

Onu görmezden gelip mektubu açtığımda bunun Jellal'in dediği gibi bir şaka olmaması için dua ediyordum.

"Natsu,

Seni uzun zamandır izliyorum ama bir türlü cesaretimi toplayamadım. Artık kendimi geri çekmekten vazgeçiyorum, umarım hislerimi kabul edersin."

Lipstick (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now