2.Bölüm (Soru Cevap)

1.3K 203 84
                                    

NATSU

Gözlerimi adının Lucy olduğunu öğrendiğim kızdan alamazken Gray'in bir şeyler anlatmaya çalıştığını fark ettim ve dinliyormuş gibi yapmak için ona dönmek zorunda kaldım.

Bir şeyler geveliyordu ama ne olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu, aklım tamamen Lucy'nin gözlerinin bana şaşkınlıkla bakıp bakmadığındaydı. Hafızam bana oyun oynamıyorsa o bakışmadan güzel sarışının mektubu yazma potansiyeline sahip olduğu çıkarımını yapabilirdim büyük bir mutlulukla.

Gray "Natsu sen beni dinliyor musun?" diye sorduğunda ona cevap vermek içimden gelmemişti. Cevap vermek yerine o kızla konuşmak için sabırsızlandığımı fark etmiştim.

Boş geçmemek için "Bir dakika bir arkadaşıma selam verip geliyorum." dedikten sonra Lisanna'nın yanına doğru yürümeye başladım. Lisanna'dan çok Lucy ile tanışmaktı amacım.

"Nasıl gidiyor?"

Gülerek "Ah, Natsu. Bayağıdır görüşmüyorduk." dediğinde göz ucuyla Lucy'e bakmamak için kendimi çok zor tutmuştum. Ağırdan almam gerekiyordu yoksa hödük gibi gözlerimle yiyebilirdim kızı.

Küçük bir sohbet başlangıcından sonra sonunda beklediğim olmuştu ve Lucy'i gösterip "Bu arada bu Lucy." demişti Lisanna.

İçimden zaten biliyorum, diye geçirsem de bozuntuya vermeden elimi uzatıp "Öyle mi?" diye sordum. "Ben de Natsu."

Yumuşak elleriyle elimi sıkarken "Tanıştığımıza sevindim, Natsu." demişti gülen bir yüzle. Elimi çekmek istemediysem de tanışma faslı uzun sürmediği için çekmek zorunda kalmıştım.

Suratında gülümsemenin yanında gergin bir ifade vardı ve bu da onu mektubu yazma ihtimali olanlar listemde üst sıraya taşımaya yetiyordu. Umarım sadece görmek isyediğim şeyi görmüyorumdur, bu konuda kendime güvenim yok sayılır.

Tam sonunda onunla sohbet etme şansı yakaladığımı düşünmüştüm ki Külkedisi kaçar gibi "Neyse, ben gitsem iyi olur. Sonra görüşürüz." demişti ve ben de arkasından öylece bakakalmıştım.

Belki de mutlu olmalıydım, bu kaçar gibi davranan halleri şüpheli değil miydi? Kafamda kurmuyorum, öyle değil mi? Benim yanımda gerçekten gerildi? Aah, ne zor işmiş aşk mektubu almak!

Bir süre Lisanna ile sohbet ettikten sonra çocukların yanına geri döndüm. Bana saçma sapan bakışlar attıklarını görünce "Lucy adında bir kız vardı." dedim. "Lisanna'nın arkadaşı. Belki o olabilir diye..."

Gajeel "Sarışını mı diyorsun?" dedikten sonra "Çekiciymiş." diye de eklemeyi ihmal etmemişti gülümseyerek.

Gray "Şanslı çocuk." diyerek sırtıma vurduktan sonra "Eğer gerçekten oysa bu şansının üzerine kumar oynuyoruz" demişti.

Ben de "Olmaz!" diyerek karşı çıktım. "Kumarda kazanan aşkta kaybeder, basiretimi bağlamayın benim."

Jellal "Lucy demek." dediğinde heyecanla "Onu tanıyor musun?" diye sordum. "Erza'nın arkadaşı." dedikten sonra "Ama çok konuşmadık." diyerek tüm umudumu kırmıştı.

"O olduğundan emin misin?"

Jellal'e boş gözlerle bakıp "Hayır, değilim." dedikten sonra sesimi alçaltıp "Ama onun olmasını istiyorum." demiştim.

Lipstick (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now