29. Saltimbocca

324 28 1
                                    

H

Știam că eram de mult pierdut, că nu mai aveam cale de întoarcere dar gândul că singura mea speranță la o viață mai bună a dispărut prin aflarea acelui adevăr crud era prea mult până și pentru un suflet impur ca mine. Trebuia să trec peste aceste amănunte dar nu puteam când femeia care mi-a distrus complet mintea era lângă mine. Eleanora Valente pe numele ei real, o forță a naturii care putea distruge orice îi ieșea în cale, până și un suflet pierdut de mult ca mine; era lângă mine și simțeam că nu mă puteam concentra pe nimic. Nu conta că nu se uita la mine, nu conta că atenția ei era îndreptată spre treptele pe care le urca, așteptând ca Blaze să deschidă ușa unei case închiriate rapid pentru câteva ore. Philadelphia era doar un popas în drumul spre o țară necunoscută. Nu eram capabil să mă concentrez acum pe o destinație așa că l-am lăsat pe Blaze să aleagă cel mai potrivit loc, undeva aproape de New York dar nu în orașul care a provocat atât de multe necazuri în ultimul timp. Aproape de acesta dar totuși părând un loc în care ea nu va fi găsită- Philadelphia era perfect pentru moment, știind că Castellano nu avea cum să o găsească aici. Nu știam ce gândea, ce urma să facă; cert îmi era un singur lucru, voia să plece departe. Iar eu ca un câine ascultător, m-am conformat imediat. Nu am crezut niciodată că voi deveni un astfel de om pentru o femeie, dorind să-i fac toate nazurile și să o tratez ca pe o regină cu toate că acum îmi venea să țip și să sparg tot din jur, să-i arăt exact cum este Harry Styles de care se înfiorase în primul moment. Poveștile erau multe, știam că le cunoștea și erau adevărate, nu le puteam nega. 

Monstrul din mine mă consuma în astfel de situații, dar părea greșit să îl las să o facă și acum. Odată deschisă ușa, corpul lui Blaze s-a retras, dând ușor din cap și făcându-ne loc în hol, închizând ușa după ce privirea mea s-a intersectat cu a sa. Știa că nu era momentul să fie aici, era evident că mai repede sau mai târziu aveam să o confrunt pe Nora. Poate că nu era cel mai bun moment acum, dar instinctele mele au luat-o înainte, corpul meu lipindu-se de al său într-un mod violent, un scâncet supărat părăsindu-i buzele odată ce spatele acesteia a făcut contact cu peretele rece. 

Nu mi-am dorit să fiu atât de dur și dacă situația era alta, acum i-aș trage-o pe acest perete dar furia mea era diferită. Nu puteam să-mi las dorințele carnale să câștige, cu toate că acum îmi era și mai greu. Era lipită de mine, îi simțeam sâni prin materialul cămășii subțiri; era aici lângă mine, exact cum am vrut-o întotdeauna iar ochii săi nu îmi dezvăluiau frica cu care mă obișnuisem să fiu privit. Nu știam ce prostii îi făcea Castellano acasă dar femeia aceasta era obișnuită cu lucrurile dure iar acest lucru începea să mă neliniștească. Îmi plăcea controlul, îmi plăcea sexul dur dar eram convins că acestei femei nu îi plăcea să fie tratată așa, cu toate că întreaga ei viață a fost tratată în acest mod. Sau poate îi plăcea, poate era un diavol ca mine. Nu puteam să-mi dau seama. Nu încă. 

"E vina ta. M-ai mințit. De ce ar trebui să te las acum să stai aici?" Cuvintele mele au zburat prin încăpere, ochii săi rămânând fixați pe chipul meu, respirația grea făcându-i imposibil să formuleze imediat răspunsul. 

Nu mă așteptam oricum la prea multe, era clar că era mai secretoasă decât mine. Era excitant să fiu cu femei misterioase, care ascundeau lucruri dar identitatea? Aceasta era complet greșit, mai ales că ea știa cine sunt și cine era Valente pentru mine. Era clar acum totul, mi se părea cunoscută de la început. Nu am reușit să îmi dau seama iar odată ce am văzut-o cu nenorocitul de Castellano, am crezut că familiaritatea se datora faptului că am mai zărit-o la evenimente. Dar acum totul îmi era mai clar.  Am văzut-o în Italia, acum mult timp, trecuse un deceniu de atunci dar acum mi-o amintesc. Era tânără, încă adolescentă, un copil; era în casa gigantică a lui Marco, citea. Dar graba mi-a făcut imposibil să o mai studiez așa că am reținut doar o fărâmă din ea. Mereu am crezut că era frumoasă dar atunci era un copil. Acum era o femeie în toată firea iar dacă ea era așa, atunci putea să suporte puțină duritate. Eu eram mult mai tânăr, proaspăt trecut printr-o adolescență dificilă iar în acel moment, mintea mea nu era aproape de ea. 

The billionaire's wife ///HSWhere stories live. Discover now