Giriş - 5

41.8K 3.6K 298
                                    

Eğlencenin dibine vuran birkaç kadından birisi önüne atladığında, Devrim başını yere eğmiş bir şekilde kararlı adımlarla ikinci kata yöneliyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eğlencenin dibine vuran birkaç kadından birisi önüne atladığında, Devrim başını yere eğmiş bir şekilde kararlı adımlarla ikinci kata yöneliyordu. Ama bunu yapamayacağını elbette biliyordu. Her zaman, her zaman onun yolunu kesen kadınlar olurdu. Ondan bir şey isteyen kadınlar. Bu bazen yalnızca para olurdu ya da seks. Ki genelde kadınlar onunla seks yapmak isterler, bunun için çıldırırlardı. 

Devrim kadınlardan uzaktı. Onlardan uzak duruyordu çünkü hiçbiri onun içindeki ateşi söndüremezdi. Onları küçümsediğinden değil ama hiçbirisi değecekmiş gibi durmuyordu. Bu hayatta kendini bir kadına vereceğini hiç düşünmemişti. Düşünmüyordu da. Çünkü kadınlar ona acıyı, kırılganlığı ve zayıflığı hatırlatıyordu.

Ve Devrim'in hayatında bunlara yer yoktu. 26 yaşında olmasına rağmen çoktan her yerde nam salmıştı. Çakal onu yetiştirmişti. Çoğu zaman işini iskambil kartlarıyla görüyordu ama Devrim onun boşuna kart çektirmediğini biliyordu. Çakal kartlardan iyi anlıyordu. 

Onun otelini basarak olay çıkardığı o yağmurlu geceden sonra ona kalacak bir oda ve yemek vermişti. Devrim başta bunu garipsemişti. Neden ona iyi davrandığını merak etmişti. Neden? Bunu zamanla anlayabilmişti.

Çakal, kurbanlarına, çalışma arkadaşlarına ya da onun takımına katılan kişilere kart çektiriyor ve onların kaderini kendisi belirliyordu. 

Devrim başta bunun kibirlilikten başka bir şey olmadığını düşünmüştü ama daha sonra kartında 'ihanet' yazan bir adamı geri çevirdikten bir ay sonra o adamı Çakal'a ait olan bir mekanı kurşunlayan adamlar içinde olduğunu görmüştü. İhanet. 

Kimseyi öldürmemişti. Çakal ona bu konuda söz vermişti ama yine de birisini vurmak zorunda kalırsa diye silah kullanmayı öğrenmişti. Çalışır durumdaki her silahı kullanabilir, onların parçalarını birleştirebilir ve karmaşık parçalardan kendisine yeni bir silah bile oluşturabilirdi.

İşin ilginç yanı ise, Çakal onu okutmuştu. 

Liseyi dışarıdan bitiren Devrim başta buna karşı çıkmış asi bir şekilde okumayacağını söylemişti ama bu ona bir araba  dolusu dayak kazandırmıştı. O dayaktan sonra Çakal ona bir kart çektirmişti. Yalnızca bir kart. 

Kartta, kültürlü ve okumuş bir adamın ileride kazanacağı başarı ve statüden bahsediliyordu. Çakal'ın karta bakarken ki yüzü şimdi bile aklındaydı. Kartlara inanıyordu. Sanki dini o olmuştu. Devrim istemeden de olsa liseyi dışarıdan bitirdi. Üniversiteyi yurtdışında okudu. Ekonomi ve İşletme üzerine yapılan mastır sonrasında ülkeye dönmüştü. 

Bu sırada ablasını aklından hiç çıkarmamıştı, Çakal'a kafa bile tutmaya çalışmıştı. Oysa onun hemen ablasını bulacağını düşünmüştü ama Çakal ondan önce okula gitmesini istemişti. 

Devrim ondan başka kimseden yardım isteyemeyeceğini biliyordu. Ve bir kere ona bulaşmıştı. Çakal'a bulaşan bir daha kurtulamazdı. 

Çakal yeraltında birbirinden farklı işlerle uğraşırken yer üstünde oldukça başarılı bir iş adamıydı ve oteller zinciri vardı. 

PERİ ve KUZGUNWhere stories live. Discover now