Bölüm 6 : Açık Davet

49.7K 3.9K 265
                                    

Selamlar...! (: Umarım yine beğenirsiniz.. seviliyorsunuz.. yorumlarınızı bekliyorum. 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bir hafta sonra heyecandan delirmiş bir şekilde koşturuyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bir hafta sonra heyecandan delirmiş bir şekilde koşturuyordum. Bu yıl ki tasarımlarımın ve tasarım ekibine aldığım kızların çalışmaları, elbiseler, ceketler, tişörtler ve daha birçok şaheserler onları satın alacak binlerce müşterinin önünde defileye çıkacaktı. Bu yıl ki lansman için sıkı çalışmıştım ve şu an üzerimdeki son tasarım elbisesi neredeyse çıplak hissetmeme neden olsa da gözlerini üzerimden alamayan birçok kişinin bakışları sayesinde halimden son derece memnundum. 

Moda Ev'ini açtığımdan bu yana, ünlü bir marka haline gelen tasarımlarım, müşterilerin ilgisini layıkıyla hak ediyordu. Uzun zamandır bir hobi olarak çizdiğim bütün tasarımları dikmeye başladığımda, kendimi bu işi yaparken hayal etmiş ve sonra da moda evini açmıştım. Her şey yolunda gidiyordu. 

"Yakıyorsun kızım!" Neşe'nin yanımda bitmesi ile yerimde zıpladım. Aheste aheste ona döndüm ve ona gülümsedim. "Sen de kavuruyorsun o zaman."

Yüzünü buruşturdu. "Iyk. Aklıma etle ilgili bir şeyler geldi." Elini umursamaz tavırla salladı. "Her şey harika gidiyor. Kadınların ağızları bu gece hiç kapanmayacak, çünkü tasarımlarına o kadar hayranlıkla bakıyorlar ki, çeneleri ayrılacak diye korkuyorum."

"Bu bizim işimize gelir,"diye kıkırdadım. 

Beni şöyle bir süzdü ve beğeni dolu bir ifade ile, "Gerçekten de çok güzel oldun!"diye şakıdı. "Herkesin gözü senin üzerinde."

Kendime şöyle bir baktım. Neşe ile rengini, kumaşını, yırtmacını tartıştığımız son tasarımım, boyundan çapraz bağlamalı incecik -neredeyse ip kadar bir inceliğe sahipti- iplerle boynuma dolanıyor sonra belimin çukuruna kadar iniyordu. İnsanı tahrik eden bir tasarımdı. Elbisenin göbeğimin üzerine kadar derin bir dekoltesi vardı ve birbirine bağlı çapraz ipler olmasa elbise ikiye ayrılabilir ve bütün göğsümü sergileyebilirdi. Neyse ki Neşe üzerime tam oturan bir bedenle dikmişti. Dekoltesi göğüslerimin çevresini, kenarlarını ve neredeyse altını bile gösterecek şekildeydi. 

PERİ ve KUZGUNWhere stories live. Discover now