Bölüm 8 : Figüran

48.4K 4.3K 500
                                    

Selamlar...yorumlar bekleniyor! Dayanamadım gönderiyorum..birkaç gün sonra gelecekti ama olsun. Vazgeçme Benden gecikecek.  öpüldünüz! 

Trafik yavaş yavaş açılmaya başladığında arabadaki sessizlik yüzünden orta yerimden çatlayacaktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Trafik yavaş yavaş açılmaya başladığında arabadaki sessizlik yüzünden orta yerimden çatlayacaktım. Hastaneye neden gittiğimi bile sormamıştı çünkü ilgilenmiyordu. İlgilenmesini beklemiyordum, ondan bir şeyler beklemeyi çoktan bırakmıştım. Beni tanımıyordu ve benimle değil konuşmak, vakit geçirmekten bile hoşlanmadığına emindim çünkü bunu hareketlerinde oldukça belli ediyordu.

İç çekerek, "Radyoyu açabilir miyiz?" diye sordum.

Müzik dinlemeyi severdim, sözlerinden çok melodileri beni etkilerdi ve şu an sessizliği bir bıçak gibi kesecek bir müziğe ihtiyacım vardı.

Devrim konuşmadan elini radyonun olması gereken yere uzattı ve küçük bir  düğmeye bastığı anda gizli radyo ortaya çıktı. Parmakları radyo kanallarının üzerinde gezinirken, sabırsızlıkla onu bekledim.

Sonunda bir kanalda durdu ve Aşkın Nur Yengi'nin müziği arabadaki sessizliği doldurmaya başladı. Bu şarkıyı severdim.

  Karanlığın içinde yandı göz bebeklerim..

 İlk önce gözlerini gördüm..

 Ilık rüzgarlar misali sesin değdi tenime..

 Belki bin defa yanıp yanıp söndüm..

 Bir yanda sen bir yanda tövbeler ..

Bir yanım karşı koyar bir yanım ister..

 Serserim benim deli dolu sevgilim ..

Kor gibi sıcak yada sular gibi serin ..

Gelme uzak dur korkuyorum çok..

 Çılgınlık bu halim yok  ..

İlk nakarattan sonra uzandı ve radyoyu kapattı. Müzik biraz olsun beni sakinleştirmişti ve kendimi sözcüklerin anlamını düşünmeye iterken, müzik birden başladığı gibi kesilmişti. Dönüp ona baktığımda ifadesiz bir yüzle arabayı kullanmaya devam ettiğini gördüm. Radyoyu neden kapattığının açıklamasını bile yapmıyordu. 

"Müziği neden kapattın?"

"Dikkatimi dağıtıyordu."

Dişlerimi sıktım. "O zaman hiç açmasaydın."

"Sonra da beni isteğini reddettiğim için kabalıkla suçlardın öyle değil mi?" Dudakları alayla kıvrılmıştı. 

Koltukta ona doğru vücudumu çevirdim ve gözlerimi kıstım. "Şu an kaba davrandığınızı düşünmüyorsun yani?"

Hiçbir tepki vermedi. Arabayı sürmeye devam etti. Gözlerimi ona dikmiş, başımı çevirmeden inatla bakıyor olduğum halde bir kez olsun dönüp bakmadı. Çılgınlık bu diye düşündüm Aşkın Nur Yengi'nin şarkıda da söylediği gibi. Çılgınlıktı bu. Başka bir açıklaması olamazdı. Neyse ki hastaneye az bir süre kalmıştı. Trafik artık kolaylıkla ilerliyordu ve yağmur şiddetini durdursa da hafif hafif yağmaya devam ediyordu. 

PERİ ve KUZGUNWhere stories live. Discover now