6⭐

2K 69 5
                                    

Ivy pov:

Het concert was nu al een week geleden. Tori wist het ondertussen van mij en Shawn. Ze wist ook dat hij mijn nummer had dus vroeg ze om de vijf minuten of ik al iets had ontvangen. Ik werd er echt gek van. Van haar én van Shawn; hij vraagt mijn nummer, maar laat dan toch niet van zich horen. Als hij niet geïnteresseerd is in mij moet hij mijn nummer toch niet vragen. Of was ik echt zo zielig?

Het is echt frustrerend dat hij niets van zich laat horen.

Mijn gsm trilde.

*Onbekend nummer*:
Hey Ivy, sorry dat ik zo laat iets van me laat horen. Maar ik had het druk met de tour en zo. Dus, waarvoor ik je nummer eigenlijk vroeg... Zou je eens met mij willen afspreken? Wanneer kan je? Laat maar weten. Ik kijk er naar uit om je terug te zien. Groetjes Shawn.

Ok, vergeet al mijn woorden van daarnet. Hij was me niet vergeten. Tijdens het lezen had ik een grote glimlach gekregen. "Wat is er? Je lacht zo." vroeg Tori. Ugh, zij ziet toch ook alles! "Nee, er is niets." Ondertussen probeerde ik de glimlach van mijn gezicht af te halen, wat jammerlijk mislukte. "Jawel er is wel iets", ging Tori ongeduldig verder",anders ga je zo niet zitten lachen. Dus... Wie stuurde je dat berichtje?"

Ik gaf me over. "Ok, ok. Het is Sha-" Ik was nog niet uitgesproken of ze begon al te gillen. "Omg, zie je wel dat hij je leuk vindt!" Wild juichend sprong ze op en neer. Omdat het er zo grappig uitzag, begon ik te lachen.

Ze plofte neer op onze zetel en haar bruine ogen keken me afwachtend aan. 'Waarom kijk je zo?" vroeg ik. "Ga je nu nog vertellen wat er in het berichtje staat?" vroeg ze nieuwsgierig. "Niets speciaal. Hij vraagt gewoon om eens af te spreken." Haar mond viel open van verbazing. "En dát noem jij niets speciaal?!" gilde ze.

"Wat is er dan wel zo speciaal aan?" Ik keek haar geamuseerd aan. "Wel, misschien omdat dé Shawn Mendes je uitvraag-" "Hij vraagt gewoon om af te spreken,dat is nog geen date." onderbrak ik haar. Tori keek me aan met een ben-je-nu-serieus-blik. "Wel om verder te gaan. Je wordt bijna niet meer uitgevraagd wordt of je zegt het altijd af sinds-." Ze keek me veelbetekenend aan. Ik gaf haar een blik dat ze nu over dit onderwerp moest stoppen. Ze veranderde vlug van onderwerp. "En ga je gaan?" vroeg ze. "Euh ik denk het?" klonk het eerder vragend dan zelfverzekerd uit mijn mond. "Je gaat toch gaan. Je wordt niet elke dag uitgevraagd door een celebrity."

Ik zag dat ze nog wou doordrammen, dus snoerde ik haar de mond. "Ok, ik ga. Al is het maar om van je gezaag af te zijn." Er verscheen een triomfantelijke blik op Tori haar gezicht. "Allé, hup. Je had allang een antwoord moeten sturen." zei ze gespeeld kwaad. "Ok, niet schieten." zei ik lachend. Ik nam mijn gsm en stuurde een berichtje terug.

*Ivy*:
Hey, Shawn! Leuk om je nog eens tot horen! Het lijkt me wel leuk. Ik kan eigenlijk altijd ; )! Dus als jij een dag vrij bent laat het mij dan weten. Groetjes Ivy

Ik wachtte ongeduldig op een antwoord. Toen ik het beu was om te wachten en net iets anders wou gaan doen, lichtte mijn scherm op.

*Shawn*: Wat denk je van overmorgen?

*Ivy*: Overmorgen is prima!

*Shawn*: Tot overmorgen!

*Ivy*: Doei

"Tori!" riep ik door het appartement. "Ja?" riep ze terug vanuit de keuken. "Kunnen we morgen gaan winkelen?" Ze stak haar hoofd om de hoek. "Moet Ivy nieuwe kleren hebben voor haar date met Shawn." zei ze kinderachtig. Ik nam een blauw kussen van de bank en gooide het in haar richting. Ze kon het net op tijd ontwijken en ik hoorde haar lachen. "Wacht maar, de volgende is raak." dreigde ik.

---------------
Sorry dat ik vorige week geen hoofdstuk heb geschreven. Maar ik had het echt druk en deze week ook. Maar ik heb toch een gaatje kunnen vinden om te schrijven. Ik hoop dat jullie het een leuk hoofdstuk vinden!

X Lieze

He Saw MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu