14⭐

1.4K 58 12
                                    

Ivy pov:

Vrijdag:

Het was nu vrijdag de dag dat ik met Shawn naar Parijs vertrok. Het was zes uur en ik was doodmoe. Tori was ook wakker en het was te merken. Ze liep vrolijk zingend rond. Het was net of zij naar Parijs ging en ik niet. "Allée doe eens wat vrolijker! Je ziet eruit of je net met u hoofd op de grond zijt gevallen." Ik probeerde een beetje overtuigend te lachen wat grandioos mislukte. "Tori", zeurde ik, "laat mij gewoon eens rustig wakker worden. Het is zes uur 's morgens." Ze lachte vriendelijk naar me. "Jaja, nog steeds geen ochtendmens, zie ik." Ik keek haar aan met een 'duh'-blik.

Ik keek naar mijn horloge en zag dat ik nog maar een halfuur had. Ik begon helemaal te flippen. "Tori, ik moet mij nog aankleden, mijn haar doen. Ik ga nooit op tijd klaar zijn!" Gefrustreerd trok ik aan mijn haar. "Rustig blijven. Adem diep in een uit. Het komt allemaal in orde." Ik deed wat ze vroeg en kalmeerde een beetje. "Ik zal je straks helpen met je haar als je dat wil." Ik knikte bevestigend. Ik liep van tafel. "Je bent de beste." riep ik voor ik naar mijn kamer ging. "Dat weet ik." hoorde ik nog vanuit de keuken. Ik glimlachte. Nu weet ik weer waarom ik met haar samenwoon en niet met iemand anders. Zij helpt me door mijn moeilijke ochtenden. Zij is een ochtendmens en ik totaal niet. Ik ben altijd super chagrijnig en kan om de kleinste dingen al boos worden. Maar dankzij haar humor kom ik de dag veel makkelijker door.

Ik stond voor m'n kledingkast. Wat zou ik aandoen? Na lang twijfelen riep ik Tori er toch maar bij. Anders stond ik hier morgen nog. Tori kwam gehaast binnenlopen. "Wat is er?" ze was een beetje buiten adem van die vijf meter te lopen. "Ik weet niet wat ik moet aandoen." zeurde ik. Ze keek nog geen tien seconden in mijn kast of ze had al iets gevonden. "Hier, doe dat eens aan." zei ze en ze liep weg.

Hoe lukt het haar om op nog geen tien seconden een outfit te hebben, terwijl ik misschien een uur voor mijn kast sta? Maar ik had geen tijd om daarover te piekeren want ik moest mij haasten. Ik keek wat Tori me had gegeven: een blauwe jeansbroek en een zomers blauw topje met aan de linkerbovenkant een gele bloem erop. Ik deed het aan en keek in de spiegel. Het stond me goed. Nu nog de moeilijkste opgave: mijn haar. Ik keek naar de warboel op mijn hoofd. Het leek net of er deze nacht een bom op was ontploft. Maar tijd om mij te douchen had ik niet dus borstelde ik het een riep Tori of ze mijn haar kon doen.

Toen ze klaar was keek ik in de spiegel. Ze had een prachtige vissengraat vlecht in mijn haar gemaakt. "Wauw, het is echt prachtig! Dankje." Ik gaf haar een knuffel. Toen ik haar losliet, kreeg ik een berichtje.

*Shawn*:
Hey Ivy! Ben je klaar voor vandaag? Ik zie je over een kwartiertje.
X Shawn

Huh? Nog een kwartier? Ik keek op mijn horloge en het was waar ik had nog een kwartier. "Hij stuurt een x-je." hoorde ik gillend achter mij. Ik was even vergeten dat Tori er ook nog was. Ik keek nog eens goed en ja hoor daar zag ik het x-je. "Zou hij daar iets mee bedoelen?" vroeg ik me luidop af. "Hij vindt je leuk, stombo." Tori gaf me een zachte klap op mijn hoofd waardoor ik moest lachen. "Ja, tuurlijk. Heb je al die modellen en zangeressen al gezien? Ze staan voor hem in rijen. Alsof hij mij daaruit zou kiezen."

"Tuurlijk wel. Je bent zelf een model en je kan ook zingen. Dus wat heb jij niet wat die anderen hebben?" Ze probeerde me te overtuigen maar ik sloeg haar complimenten in de wind. "Jaja, gaan we anders nog een spelletje spelen? Ik heb toch nog een dikke tien minuten voor Shawn er is." Ik wist niets beter te verzinnen dan dat, anders zou Tori bezig blijven over mij en Shawn. Ik stuurde eerst nog vlug een berichtje naar Shawn.

*Ivy*:
Ik ben helemaal ready! Ik heb er zo veel zin in! Tot straks.
X Ivy

Ik twijfelde over dat x-je maar deed het toch. Wat kon het ook kwaad?

He Saw MeWhere stories live. Discover now