15⭐

1.2K 58 9
                                    

Ivy pov:

Ding dong

De bel liet me opschrikken. "Dat zal Shawn zijn." zei ik en stond op. Ik liep naar de deur, streek mijn broek glad en ademde uit. "Je ziet er goed uit, wees eens niet zo onzeker." sprak Tori me moed in. Ik glimlachte dankbaar naar haar. Met niet zoveel zelfvertrouwen deed ik de deur open. Shawn stond daar breedglimlachend in de deuropening waardoor ik ook wel moest teruglachen. "Hey, je ziet er weer prachtig uit." compelimenteerde Shawn me waardoor ik begon te blozen. "Dankje, jij ook." Hij had een zwarte skinny jeans aan met een simpel wit shirt. Maar het zag er verdomd goed uit bij hem.

"Ben je er klaar voor?"

Ik knikte bevestigend. "Helemaal! Ik neem mijn koffer en dan kunnen we vertrekken." Ik zag dat hij nog altijd ik de gang stond. "Kom anders even binnen." stelde ik voor. Hij stapte binnen en groette Tori. Ondertussen ging ik mijn koffer uit mijn kamer halen. Ik keek of ik nog iets nodig had, wat niet zo was. Dus was ik klaar om te vertrekken. Ik liep terug naar de woonkamer en zag dat Shawn en Tori een gesprek aan het voeren waren. Ik kuchte ongemakkelijk en ze keken op. "Ik ben klaar!" zei ik met een glimlach. Ze lachten beide terug.

"Goed, dan kunnen we vertrekken." verbrak Shawn de stilte. Opgewonden knikte ik. Ik had er zoveel zin in om een week met mijn beste vriend, denk ik, door te brengen! Ik liep naar Tori en omhelsde haar stevig. "Tot over een weekje." zei ik. "Veel plezier!" zei ze hardop en stiller vervolgde ze: "Mij bellen als er iets is of gebeurt. Positief en negatief." zei ze met een knipoog. "Zal ik doen." verzekerde ik haar. Shawn omhelsde Tori ook nog en dan konden we gaan. We wouden net de trap af lopen toen we Tori nog "Doe het veilig!" hoorden roepen. We liepen lachend de trappen af.

Shawn liep voorop. En als een echte gentelman had hij mijn koffer overgenomen en droeg hem de trap af. De lift was jammer genoeg al enkele weken defect dus moesten we wel met de trap. 'Dat is goed voor de conditie' zei Tori altijd. Ik lachte bij die gedachte. Zet Tori en mij samen, ergens op de wereld, en we lijken net twee kleine kleuters die voor het eerst een snoepje mogen eten. We zijn echt twee gekken samen.

"Ivy.... Ivy" Stilaan drong het tot me door dat we al benden waren en Shawn tegen me stond te praten. "Alles ok?" bezorgd keek hij me aan. "Ja, hoor. Ik was gewoon in gedachten verzonken. Niets speciaals." We stapten in de auto.

"Parijs, here we come!"

He Saw MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu