48⭐

801 41 18
                                    

Shawn pov:

Ik verliet het appartement van Ivy. Ik keek sip voor me uit. Mijn capuchon had ik over mijn hoofd geslagen. Ik keek ook niet op. Ik had geen behoefte aan fans op dit moment. Toen ik aankwam aan het hotel liep er net iemand naar buiten. Hij hield de deur voor me open. Heel even hadden we oogcontact. Bruine, haast zwarte ogen keken me aan. Het leek of ik hem al eens eerder had gezien. Hij was een stuk kleiner dan mij. Want ja, iedereen is gewoon kleiner dan mij. Hij droeg ook een capuchon en een zonnebril. Maar de zon scheen niet. Ik fronste. Enkel celebrities doen dat. Ik besloot me niet druk te maken en ging het hotel binnen. Ik knikte vriendelijk naar het meisje achter de balie en ze bloosde. Tja, die uitwerking had ik nu eenmaal op vrouwen. Ik nam de lift naar de juiste verdieping. Omdat ik de sleutel niet had, klopte ik op de deur. Voetstappen naderden en Sophie deed de deur open. Ik verwachte een uitbarsting waarom ik gisteren zonder iets te zeggen weg was gegaan. Maar het enige wat ze zei was: "Hey Shawn. Ik ga vanmiddag naar mijn ouders. Ga je ook mee?"

Ik schrok. Wat is er met haar gebeurt? Ik aarzelde even. "Als het niet erg is dan blijf ik liever hier. Je hebt je ouders al een langere tijd niet gezien dus ga maar alleen." Ze knikte. "Oké, ik vertrek over een halfuurtje." Ik liep door naar de bank en plofte neer. Ik nam mijn gsm en stuurde Ivy een berichtje.

*Jij*
Hey Ivy. Ik heb een idee. Wil je deze namiddag naar mijn hotel komen? Sophie is er toch niet.
X Shawn

*Ivy*
Lijkt me leuk! Waar en wanneer?
X Ivy

Ik stuurde haar vlug het uur en het adres. Ik had nu al zin in deze namiddag. Een namiddag alleen met Ivy. Zalig. Sophie kwam binnenlopen. "Ow ja, dat was ik je vergeten zeggen. Ik blijf bij m'n ouders slapen dus ik zal morgen middag maar thuis zijn." Ik knikte. "Prima. Ik ga nog wat brainstormen voor een nieuw nummer." Ik zag haar glimlachen. "Kan je er niet eens een voor mij maken?" Ik dacht even na. "Ja, vast wel." Nope, gaat niet gebeuren Sophie. Ik ga brainstormen over een plan om het uit te kunnen maken met jou zonder dat Ivy de dupe ervan is.

Iets van een halfuur later verliet Sophie de kamer. Ik besloot een beetje op te ruimen voor Ivy kwam. Na een kwartiertje werd er op de deur geklopt. Ik had de kamer een beetje gezellig gemaakt met wat kaarsjes. Ik opende de deur en Ivy stond daar met een glimlach op haar gezicht. "Hey." Zei ze. "Hoi. Heb je het goed gevonden?" Wat een idiote vraag Shawn. Ze knikte. "Je ziet er weer prachtig uit." Zei ik. Een blosje verscheen op haar wangen. Ze droeg een gewone jeans met een lichtblauw shirt. Ze had verteld dat blauw haar lievelingskleur is. En het laat haar ogen ook mooi uit komen vind ik. "Kom binnen." Zei ik. Ze volgde me naar binnen. Haar ogen gleden over alles wat er stond. "Wil je iets drinken?" Vroeg ik, gentleman die ik ben. "Water alsjeblieft." Ik loop naar het kleine koelkastje en haalde er twee kleine flesjes water uit. Ik gaf er een aan Ivy. Ondertussen namen we plaats op de bank.

"Wat wil je doen vandaag?" Vroeg ik haar. Ze haalde haar schouders op. "Niets speciaal. Zolang ik maar bij jou ben is het goed." Ze bloosde een beetje. Mijn mond krulde in een glimlach. Ik nam haar vast en drukte een kusje op haar kruin. "Wat denk je van films kijken?" Ik zag haar gezicht opklaren. "Prima plan!" Ik liep vlug naar de telefoon en bestelde roomservice. Ivy kwam naar me toe gelopen. "Waar is het toilet?" Vroeg ze. Eerste deur naar rechts, dan kom je in de slaapkamer, en dan de deur op je linkerkant." Ze knikte dat ze het begrepen had. "Je mag anders al een film kiezen." "Zal ik doen schoonheid. Tot strakjes." Ze bloosde en liep weg. Ik plofte in de zetel en startte Netflix op. Ik koos een horrorfilm, dan kon Ivy lekker tegen me aan kruipen als ze bang is.

Er werd op de deur geklopt. "Roomservice." Klonk het. Ik liep naar de deur en opende hem. Ik bedankte de man toen hij me de kom popcorn en chips overhandigde. Ik zette al het eten en drinken klaar op de tafel. Ivy kwam binnen. Ze glimlachte en kwam naast me zitten. "Welke film heb je gekozen?" Ik liet hem haar zien. "Leuk, horror." Was haar reactie. Ik lachte. "Was dat sarcastisch of meende je het?" Ze rolde met haar ogen. "Ik meen het. Horror is echt mijn favoriete genre, na romantiek en comedy." Verbaast keek ik haar aan. "Niet verwacht zeker?" Lachte ze. Ik schudde mijn hoofd. Ze lachte nog harder. "Kom, ga je die film nu nog starten?" Ik knikte en drukte op play.

Ze bleef expres ver van me vandaan zitten om te bewijzen dat ze niet bang is. Ze lachte zelfs met de film. Ook haar commentaar was hilarisch. En telkens als het spannend werd, nam ze een groot hand popcorn en met grote ogen keek ze naar het scherm. Ik moet eerlijk toegeven dat ik hem zelf eng vond. Ik besloot niet de macho uit te hangen en ging dichter bij Ivy zitten. Ik legde mijn hoofd op haar schouder. Ze keek me even aan, maar richtte haar ogen dan weer op het scherm. Ze wreef met haar handen door mijn haar. "Ben je een beetje bang Shawn?" Vroeg ze. Ik knikte voorzichtig, bang dat ze me nu een mietje ging vinden. Ze gaf een kusje op m'n haar. "Je hoeft je er niet voor te schamen. Ik vind het wel schattig." Ik glimlachte en kwam een beetje omhoog, zodat ik haar aankeek. Mijn ogen gingen van haar ogen naar haar lippen en weer terug. Ik zag haar ogen ook naar mijn lippen gaan. Ik dacht er niet meer over na en drukte de mijne op de hare. Ze ging mee in de kus. Er klonken allerlei enge geluiden van de film, maar die bestonden voor mij niet meer. Het was enkel Ivy en ik, ik en Ivy.

Na de zoen kwamen we hijgend van elkaar los. Ze bloosde en haar haar zat een beetje in de war, waarschijnlijk door mijn hand die ik erdoor heb gehaald. Ze keek weer naar het scherm en zuchtte. "Shawn, nu moet ik de hele film weer terugspelen tot waar we zaten." Zeurde ze. Maar ik zag toch een klein lachje op haar gezicht. Ik legde mijn hoofd op haar schoot. Langzaam vielen mijn ogen dicht en belande ik in een diepe slaap. 

---------------------
Eindelijk nog eens een lang hoofdstukje. (+1000 woorden.)

En wie is er vandaag jarig?
Een hint, niet ik.😅

Hope you enjoyed!

X Lieze

He Saw MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu