46⭐

765 43 10
                                    

Ivy pov:

We kwamen langzaam los van elkaar. Shawn keek me hijgend aan. Ik zag een klein blosje op zijn wangen. "Shawn, Ivy, eten!" Riep Tori nog eens. Ik maakte aanstalten om recht te staan, maar Shawn hield me lichtjes tegen. Hij drukte nog een vlug kusje op mijn lippen en liep naar de deur. Ik bleef nog even op bed zitten. Mijn lippen tintelden nog na. Die kus voelde zo goed. De kus liet me beseffen dat ik hem nodig heb, dat ik Shawn nodig heb.

Shawn bleef wachten bij de deur en keek vragend om. "Kom je ook Ivy?" Ik knikte, maar stond niet op. Vanuit mijn ooghoeken zag ik Shawn naar het bed komen. Twee seconden later lag ik over iemands schouder. "Shawn! Zet me neer!" Gilde ik, terwijl ik met mijn vuisten op zijn rug klopte. Het leek of hij het niet voelde. En dat kan ik wel begrijpen, zoveel spieren heb ik nog nooit gevoeld. Twee seconden was ik afgeleid door zijn spieren tot hij mijn voeten begon te kietelen. "Nee- Shawn. Zet me neer!" Riep ik, hikkend van het lachen. Shawn lachte mee. Zo kwamen we aan in de keuken. Tori stond ons met een geamuseerde grijns aan te kijken. "Ah, de tortelduifjes besloten om nog eens hun bed uit te komen." Ik begon te blozen toen ik aan onze kus dacht.

"Ja, Ivy hier wou niet opstaan." Zei Shawn en hij wees naar mij. Ondertussen zette hij me neer op een stoel. Ik sloeg nep-boos mijn handen voor mijn borst. "Dat is niet waar." Shawn lachte. Tori lachte mee. En ik kon alleen maar boos kijken. Maar al vlug liet ik dat masker vallen en lachte gezellig mee.
____________
Ik heb een nieuwe cover! Hij is gemaakt door elineverhees Dankjewel om hem te maken! Ik vind hem echt leuk!

Wat vinden jullie ervan?

X Lieze

He Saw MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu