44⭐

769 39 7
                                    

Tori pov:

Ik zat in de zetel een beetje op m'n mobiel. Het verhaal van Shawn kwam nog steeds niet binnen. Hoe kon Sophie zoiets doen? Ik besloot eens een kijkje te nemen in de kamer van Ivy. Ik stond voor haar deur en legde m'n oor tegen de deur. Ja, je weet nooit wat ze aan het doen zijn. Ik hoorde niets dus besloot ik om de deur te openen. Wat ik toen zag, liet me helemaal smelten. Shawn en Ivy, beide slapend, hadden een glimlach om hun mond. Ze zagen er zo schattig uit. Vlug nam ik mijn gsm en trok een foto.

Shit, ik had mijn flits niet uitgezet. Ik zag Ivy wakker worden. Ze draaide haar hoofd naar me. "Tori, wat doe je hier?" Vroeg ze slaperig. "Niets Ivy, ga maar weer slapen." Ze knikte. Ze draaide haar weer om en nestelde zich tegen Shawn aan. Ik glimlachte. Het deed me goed om Ivy zo te zien. We moeten alleen nog een plan bedenken hoe we ervoor kunnen zorgen dat het uitgaat tussen Shawn en Sophie.

Sophie pov:

"Babe, wakker worden." Fluisterde een stem ik mijn oor. Ik glimlachte en draaide me om. Ik drukte een kus op zijn mond. "Goedemorgen." Fluisterde ik. "Heb je goed geslapen?" Vroeg hij. "Heerlijk, dankje. Jij?" Vroeg ik hem en keek in zijn bruine, bijna zwarte ogen. "Formidabel, zeker om naast zo'n prinses wakker te worden." Ik bloosde. "Wat ben je toch een schatje." Hij drukte nog een kusje op mijn mond. "Ik ga me douchen." Deelde hij mee. Ik knikte en liep samen met hem naar de badkamer. "Ga je mee douchen?" Vroeg hij verbaasd. Ik knikte. Er verscheen een twinkeling in zijn ogen. Hij trok zijn kleren uit en ik volgde zijn voorbeeld. Niet dat we veel kleren aanhadden maar toch. We stapten onder de douche en hij nam de shampoo. "Draai je eens om." Gebood hij. Ik deed wat hij vroeg, niet veel later voelde ik zijn zachte handen door mijn haar gaan. Ik genoot ervan. "Je doet dat echt goed. Zo zalig." Hij lachte. "Dankjewel."

Toen de shampoo uitgespoeld was deed ik hetzelfde bij hem. Ik liet mijn handen door zijn bruine, meer zwarte haar glijden. "Wow, jouw haar is echt zacht. Kan ik er een kussen van maken?" Vroeg ik, gefascineerd door zijn haar. Ik hoorde hem lachen. "Een kussen krijg je niet. Maar een kus wel." Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen. "Die wil ik wel hoor." Hij draaide zich om en drukte zijn lippen op de mijne. Zijn zachte lippen op de mijne. Dit voelde goed. Zijn lippen op de mijne. De mijne op de zijne.

He Saw Meحيث تعيش القصص. اكتشف الآن