26⭐

1K 45 8
                                    

Ivy pov:

"Lieve Ivy. Zou je alsjeblieft mijn vriendin willen zijn?"

Die vraag had ik niet zien aankomen. Ik had het wel gehoopt, maar niet verwacht. Ik was nog even in shock. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Meende hij dit echt? Ik keek terug naar hem en zag zijn hoopvolle, verwachtingsvolle blik.

Hij had iets. Iets dat niet veel mensen hadden. Als ik nieuwe mensen leer kennen ben ik vaak niet volledig op mijn gemak. Maar bij Shawn was het anders. Dat voelde ik al van bij onze eerste ontmoeting. Hij liet me veilig voelen.

Hij gaf me het gevoel dat ik ertoe deed. Hij maakte me aan het lachen en aan het huilen -van het lachen natuurlijk-. En ik wou heel graag meer tijd met hem doorbrengen.

"Ivy?" Shawns vragende stem doorbrak mijn gepeins. Ik zag zijn hoopvolle blik van blij naar droevig gaan.

"Ja Shawn. Dat wil ik heel graag!"

Mijn antwoord toverde een glimlach op zijn gezicht. "Je maakt mijn verjaardag helemaal compleet!" Hij kwam naar me toe en gaf me een knuffel.

De tijd bleef even stilstaan.

"Aangezien het nog steeds je verjaardag is wil ik je mijn cadeautje nog geven." Doorbrak ik het magische moment. Hij keek me verwachtingsvol aan. Ik haalde een klein pakje van achter mijn rug en gaf het aan hem. Hij scheurde het open. Zijn mond bleef open staan toen hij zag wat erin zat. "Het is super lief!" Hij omhelsde me. Hij nam het kettinkje vast. Het was zo'n klein glazen flesje waar je een briefje kon insteken. Op het briefje stond:

Lieve Shawn
Gelukkige verjaardag!
Ik hoop dat het een hele speciale dag was!
X Ivy

"Het was zeker speciaal Ivy!" Hij gaf me nog een knuffel. "Dit is het liefste en schattigste cadeau dat ik ooit gekregen heb!" Hij liet me los. "Gaan we nog iets doen?" Vroeg hij. "Voor mij is dat goed." Hij nam mijn hand en we vertrokken.

Het voelde zo leuk, zijn hand in de mijne. Ik besefte het nog niet helemaal. We stonden op een brug. Ik keek rond mij en zag dat we op de "Pont des Arts" stonden. Hij haalde een slotje vanuit zijn zak. Hij keek me aan. Ik glimlachte. "Ik hoop dat je het leuk vindt." "Heel leuk! Dankje." Zei ik. Het was een super mooi hangslotje in de vorm van een hartje. We hingen het samen op.

Ik keek naar de lucht

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik keek naar de lucht. Het uitzicht was prachtig! Shawn kwam naast me staan. Ik zag vanuit mijn ooghoeken dat hij naar me aan het kijken was. Ik draaide me om. We keken in elkaars ogen. Ik verdronk echt in de zijne.

Hij boog dichter naar me toe. Hij sloot zijn ogen. Ik volgde zijn voorbeeld. Niet lang daarna voelde ik zijn zachte lippen op de mijne. Het gevolg was niet te beschrijven. Het was magisch! Zijn lippen op de mijne. Het voelde alsof het zo moest zijn.

Hij haalde zijn lippen van de mijne en keek me gelukzalig aan.

"Ik hou van je." Fluisterde hij.

"Ik ook van jou."

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
Hey iedereen.
Fijne Valentijnsdag voor iedereen! Ik hoop dat jullie een leuke dag achter de rug hebben!

Wie had verwacht dat Ivy en Shawn een koppel gingen worden?  Ikke wel! Haha😂 Ik hoop dat jullie genoten hebben van dit hoofdstuk!

X Lieze

He Saw MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu