Capitolul I: Inapoi la Hogwarts

178 16 29
                                    

La intrarea in gara, oamenii carau valize si trolare, mergand grabiti spre peroane. Se deplasau singuri sau in grup, unii mai posomorati ca altii. Era o aglomeratie de nedescris.

Harry Potter, alaturi de sotia sa, Ginny Potter si cei trei copii ai lor, James, Albus si Lily, care isi carau cuferele pentru Hogwarts, se indreprau spre intrarea care urma sa ii conduca pe Peronul 9 si trei sferturi. In fata grupului se afla Teddy Lupin.

- Ron a spus ca vor fi aici, pe unde umbla? spuse Ginny uitandu-se la ceasul de la mana lui Harry.

- Nu-ti face griji, stii ca mereu intarzie, replica Harry.

- Poate s-au intalnit cu Delphi pe drum, sopti James, facand-o pe Lily sa ii arunce o privire ucigatoare.

- Mama ti-a spus sa n-o mai mentionezi! il mustra sora lui mai mica, inca incruntandu-se, asteptand o reactie si de la Albus, care insa statea plictisit pe cufarul lui.

- Matusa Ginny! Unchiule Harry! se auzi un strigat de la distanta, care le distranse atentia celor cinci Potteri.

Era Victorie, fiica cea mare a lui Bill si Fleur Weasley. Dupa ce ii repera, grabi pasul si ajunse in dreptul familiei Potter, imbratisandu-i pe Ginny si Harry.

Imediat dupa aceea, se arunca in bratele lui Teddy si isi ingropa fata in umarul lui. La atingerea ei, parul lui se metamorfoza din albastru in rosu intens. Victorie zambi si il saruta scurt, iar fetele lor prinsera o nuanta asemanatoare parului lui Teddy.

Victorie mostenise parul blond-auriu si ochii albastrii ai mamei sale, iar Teddy o considera la fel de frumoasa ca o Veela.

Dupa ea veni si Dominique, sora ei mai mica, care era cu un an mai mare ca James, urmata de Louis, de varsta lui Albus, si parintii de acestora.

Din departare se puteau observa Percy Weasley, impreuna cu sotia sa Audrey si cu cele doua fiice ale acestora, Molly si Lucy.

Percy crescuse mult, acum era un barbat mult mai matur, care dorea ca fetele sale sa fie eleve excelente la Hogwarts. Voia fiice model, insa doar Molly s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

In fata lui, Lucy se comporta precum o tanara timida si tacuta, insa la Hogwarts, era exact opusul. Ea era creierul si cateodata complice tuturor farselor facute de James.
Nu statea rau la note, dar nu se ridica la nivelul cerut de tatal sau. Percy era exigent, iar acesta era singurul aspect pe care Lucy il ura la tatal sau.

Percy, Audrey si Molly nu dadura semn ca i-ar fi observat pe membrii familiei Potter sau sau Bill, Fleur si cei trei copii ai acestora, insa Lucy ii facu cu ochiul lui James in semn de salut.

- Uite-i ca vin! striga Lily entuziasmata, uitandu-se in partea opusa lui Percy si familiei lui.

Hermione, Ron, Rose si Hugo se indreptau spre ei. Hugo statea cocosat pe cufarul lui, care era imprins de Ron, iar Rose isi impingea singura bagajul, in dreapta mamei sale.

- Credeam ca nu mai veniti, spuse Ginny zambind jucaus.

- Blocaj in trafic, raspunse simplu Ron.

- Dar...nu a fost aglomeratie, spuse Bill ridicand o spranceana si facandu-i pe cei mici sa rada.

- N-am mers pe sosea. Bunicul a facut o noua masina zburatoare, iar tata n-a rezistat si a vrut sa o incerce, spuse Rose, incruntandu-se la tatal sau. "Blocajul din trafic" era un stol de pasari.

De data aceasta, radea toata lumea, mai putin Harry.

- Trebuia sa ma chemi si pe mine, tradatorule! spuse el starnind si mai tare rasetele, nemaiputandu-se abtine si zambi.

When Love Is A Burden || Harry Potter ; Next Generation Where stories live. Discover now