Fluff [25]

1.1K 153 1
                                    

Jimin se înghionti, trezindu-se.

De ce? Într-o stare confuză, semi-adormit, îşi frecă ochii şi privi în jurul camerei. El a dormit foarte bine, nu s-a trezit fără nici un motiv-

Apoi îşi dădu seama.

Mâna s-a înfăşurat pe locul gol de lângă el, încă puţin cald. Yoongi.

Înăbuşindu-se în îngrijorare, a aruncat pătura şi a coborât până acolo unde ştia că acesta ar fi fost. Era încă foarte devreme; doar ce soarele a răsărit. Un fior pătrunse în apartament, pielea de găină s-a expus pe braţe.

Oricum, aceasta nu a fost prima dată când Jimin s-a trezit singur. Yoongi s-a simţit uneori... deranjat de momentele ciudate de-a lungul zilei. Nu i-ar fi spus lui Jimin ce, dar rozaliul avea o idee destul de bună despre ce era. Retragerea drogurilor, împreună cu coşmarurile...

Da, coşmaruri. O mulţime. Dacă nu era absenţa lui Yoongi care la trezit pe Jimin, a fost prezenţa.

Nu era că Jimin nu era fericit de relaţia lor. Nu, a fost mai mult decât fericit, a fost bucuros. Dar în mintea lui era implantat un sentiment de îndoială că prietenul său ascundea ceva de el.

Nu a simţit-o la început. Nu, în ziua în care Yoongi la sărutat pentru prima oară sub acel copac din parc, în noaptea aceea în care totul era o nuanţă de nimic altceva decât o plăcere intensă, în acele vremuri nu simţea nimic altceva decât bucurie.

Dar, după trecerea timpului, Jimin a intrat într-o cameră doar pentru a-l vedea pe Yoongi ascunzând ceva când îl zări, sau încheia brusc un apel telefonic. Îl tulbura, dar îl ignora. Sau cel puţin încerca.

Deoarece gândul că prietenul lui îl înşeală, era prea dureros să insiste.

Şi acolo era, la fel cum Jimin ştia că va fi. Înclinat spre balcon, privind peste ceaţa dimineţii, la munţii îndepăraţi cu zăpadă. Era o privelişte frumoasă dintr-o privire, părul care flutura leneş peste ochi, pielea înzăpezită, respiraţia lui care ieşea în bule mici de vapori.

Dar, la a doua privire, ai putea vedea imperfecţiunile. Modul în care cercurile întunecate au subliniat acea frumoasă privinţă întunecată a lui. Cum corpul său tremura din cauza expunerii forţate la frig. Cum buza inferioară tremura de la emoţiile copleşitoare.

Fără cuvinte, Jimin şi-a încrucişat brațul în jurul taliei lui Yoongi, îngropându-şi faţa în spate. Pielea lui Yoongi era atât de rece, atât de fragilă, încât îl făcu pe Jimin să se întrebe de cât timp era aici.

Şi stăteau acolo aşa, până când rozaliul începu să tremure. Întorcându-se, el a tras cu grijă obrajii lui Jimin, de parcă îi era frică să-l rănească.

"Ce faci?" El murmură, mângâindu-i pielea cu degetul mare.

"Aş putea să te întreb acelaşi lucru." Jimin răspunse în linişte, în timp ce degetul mare îi trecu pe buza de jos.

Yoongi oftă, şi Jimin văzu că tulburările tremurau prin privirea lui. "Eu doar nu pot să dorm, nu-ţi fă griji."

"Bine atunci." Jimin zâmbi, încreţindu-şi ochii. "Dacă tu nu poţi dormi, atunci nici eu nu dorm."

Bătăile inimii lui Yoongi au accelerat la cele auzite. "Dacă ai putea să te uiţi la tine chiar acum." A mormăit, înainte să-i captureze buzele cu ale lui.

Jimin exclamă puţin surprinzător şi îşi puse braţele în jurul gâtului lui Yoongi, aprofundând conexiunea.

Şi aceasta a fost bucuria despre care vorbea.

fluffy | yoonminDonde viven las historias. Descúbrelo ahora