Fluff [27]

1K 140 6
                                    

Seokjin era un om ocupat.

Alergând la unul dintre cele mai renumite baruri din zonă nu a fost o sarcină uşoară, mai ales dacă tot ce aveai era un muncitor prost, clienţi beţi şi dansatori transpiraţi 24/7. Dar, el a făcut-o să funcţioneze, şi a obţinut bani destul de mulţi. Dechiderea clubului după ce anii de colegiu îi fuseseră visul copilăriei, dar de-a lungul anilor, el a dorit pacea, liniştea, o cană de cafea şi o carte bună-

El doar şi-a dorit să-şi iubească locul de muncă.

"Oi barman, am spus să te grăbeşti!"

Seokjin a izbucnit din gândurile sale melancolice şi s-a îndreptat către grupul de adolescenţi beţi.

"Şase tequila vin imediat." El le-a dat băuturile menţionate şi fetele le-au luat, fugind la prietenii lor sau orice altceva.

"O bere."

Seokjin zâmbi la acea voce. "Bine, bine, uite cine a apărut." El se apleacă pe blat şi rânji la brunet. "Nu te-am mai văzut de când ai un iubit."

Yoongi s-a uitat înapoi. "Nu am chef, Jin."

"Oh, aşa că acum sunt Jin?" Seokjin s-a prefăcut surprins. "Îmi amintesc că eram Seokjin Hyung când veneai să-mi ceri ajutorul pentru a-l întreba-"

Văzând privirea de pe faţa prietenului său, totuşi, el s-a oprit. "Ce s-a întâmplat?"

Yoongi s-a prăbuşit pe scaun. "Este Jimin. El devine suspicios şi nu ştiu cum să-i spun-"

Seokjin îi clătină umerii lui Yoongi. "Nu, eşti idiot, nu-i poţi spune! Situaţia va fi de o sută de ori mai rea dacă o faci şi o va agrava mai mult. În afară de asta, este doar o lună înainte ca toate acestea să fie în spatele nostru."

"Crezi că nu ştiu asta?!" Yoongi îşi încleştă dinţii. "Acesta este motivul pentru care m-am ţinut departe de cineva, şi de îndată ce am luat pe cineva în viaţa mea, se întoarce cu susul în jos. Cum crezi că mă simt?"

Seokjin oftă. "Uite, acest lucru nu este uşor. Ştiu. Dar încă puţin şi îi poţi spune totul."

"Pentru cât timp?" Yoongi a prins blatul atât de tare încât articulaţiile lui au devenit albe. "A venit la mine, ştii? Chiar a plâns şi eu..."

Seokjin nu l-a mai văzut de multă vreme atât de zdruncinat.

"...şi încă nu am putut spune nimic. "El înseamnă lumea pentru mine, văzându-l a-aşa de supărat, m-a distrus..."

Vocea îi dispăru într-o şoaptă răguşită şi el inspiră de câteva ori. Îşi înălţă simţurile, se apleacă mai aproape de Seokjin şi murmură "Mă gândeam să plec cu el pentru o vreme, nu ştiu unde, dar ar trebui să-l ţin în siguranţă."

Seokjin dădu încet din cap. "Fă ce trebuie să faci, dar nu fă nimic stupid."

"Nu fac niciodată nimic stupid."

"Hah."

Yoongi şi-a împuşcat prietenul din copilărie cu un zâmbet rapid şi s-a dat jos de pe scaun.

"Hei, nu vrei berea ta?" Acesta din urmă a ţipat după el.

"Nah, ai unul de la mine."

"Bine."

Seokjin oftă şi se întoarse pentru a şterge tejgheaua, o încruntare fiind prezentă pe faţa lui. A avut un sentiment ciudat că ceva va merge prost, dar-

Nu, vor fi bine.

***

Muzica zdrăngăni în timpane, dar inima îi bate mai repede; căci conversaţia pe care a ascultat-o l-a alarmat. Informaţia că prietenul său era în pericol...

Un gând a fost evidenţiat împotriva tuturor celorlalţi.

Trebuie să-l avertizez pe Jimin, gândi Jungkook.

fluffy | yoonminWhere stories live. Discover now