Kesit

40 4 0
                                    

Önümde ki yemekten bir kaç kaşık daha alıp bıraktım ve çiğnemeye başladım. Suyu içip kendime bir yardım sağladım. Geriye doğru yaslanıp, etrafa baktım. Bazı topluluk üyeleri bana bakıyor, bazıları sohbet ediyordu. Içim de ki çalışma isteği ile oturduğum yerden kalkıp, ortak salondan çıktım.

Çalışma odalarında boş yer ararken çalışanlara baktım. Koridorda yürürken her yanından geçtiğim kişi kafasını bana çevirip bakıyor ve çalışmalarına geri dönüyorlardı. Çalışma odasında Ian'ı görüp biraz duraksadım.

Hızlı bir şekilde hareket edip tahtadan yapılma insan biçiminde ki sahte düşmanları ateş topu yollayarak yakıyordu.

Doğru ya... birde element güçlerim vardı..

Derin bir nefes aldım ve önüme dönüp yürümeye devam ettim. Boş bir alan bulup yavaşça oraya yöneldim. Burası diğer alanlara biraz uzak kalıyordu. Dolayısıyla sessizdi.

Açıkçası merak ediyordum. Daha burda ne kadar kalacaktık? Ne kadar fare gibi yerin altında saklanacaktık? Saklanmamıza da gerek yoktu aslında... Sonuçta Mortal topluluğunun ajanları sayılan kargalar bizi bulmuştu. Bir kaç topluluk üyesini burada öldürmüştük. Vee..  lanet olasıca Edward vardı.

Kafam yine düşünceler arasında kalınca, çalışabilmek adına onları bir süreliğine def ettim.

Daha önce burada hiç çalışmamıştım. Tam ortada bir yere gelince birden o tahtadan yapılma insanlar çıktı. Etrafımı sardılar. Kendi etrafimda dönerek hepsine baktım. Şimdi anlıyordum.

Arkadan gelen çatırdama sesiyle birlikte bir  darbe yiyip öne düştüm. Tanrım acıtmıştı.

Ayağa kalkacakken bir tane daha darbe yiyip yine düştüm. Bunlar benim sandığımdan da gerçekçi ve güçlüydüler. Kısmi olarak savaş ortamına hazırlık yapıyorlardı galiba...

Kendimi hazır hissettiğim an ayağa kalktım. Yine aynı hızla gelen bir darbeyi önüme yaptığım bir kalkan ile geri püskürttüm. Bana o büyüyü atan tahta insan yapımında ki şeye aynı büyüyü gönderdim. Tahta parçalanarak etrafa dağıldı.

Etrafımda onlardan 6 tane daha vardı. Her iki taraftan ateş fırlatıldı. Iki elimi yana açarak ateşleri söndürerek yeni ateş topları oluşturup elimi yine iki yana açıp ateş toplarını onlara fırlattım.

Kaldı 4... onlar hareket edip, yavaşça etrafimda dönmeye başladılar.

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Ufacık bir kesit devamı ve fazlasıyla yakında sizlerle olacak😂😂

Ölümcül Savaş: Gölgeler Dünyası Onde histórias criam vida. Descubra agora