Hoofdstuk 1 - Zwemmen.

995 29 2
                                    

Pov Thara.

"Wake up! Wake up!" hoor ik me wekker. Ik sla hem uit en sta op. Ik loop naar me kast en pak een high-weasted skinny jeans met een bordeau rode cropt top met daarop: J' Taime. Ik verwissel me pyjama voor me kleren en maak me op. Een beetje mascara met een subtiel lijntje eyeliner. Ik loop naar beneden en ik pak me ontbijt die, zoals gewoonlijk, weer klaarstaat. Me vader en moeder zijn al aan het werk. Mijn vader had nachtdienst in ziekenhuis, dus heeft nu zijn laatste uren en me moeder had nachtdienst in een verpleegtehuis. Ik eet me ontbijt op en ga naar boven. Ik pak me boekentas en doe me boeken erin voor vandaag en loop weer terug naar beneden. Ik kijk op me mobiel, oh, al 08:00 uur. Ik doe me all stars aan en pak de sleutel van me fiets en loop naar buiten. Ik pak me fiets uit de schuur en fiets aan naar school. 

Ik loop naar de deur en ik zie Nathalie al staan en ik zwaai naar haar. "Heei!" zeg ik en ik knuffel Nathalie. "Hoii!" zegt Nathalie. We lopen samen naar onze kluisjes en doen de boeken die we nog niet nodig hebben in onze kluisjes. "Wat hebben we eigenlijk het 1ste uur?" vraagt Nathalie. "Duits" zeg ik en ik zucht. "Nee!" zegt Nathalie "Kut, boeken vergeten". "Slim" zeg ik sarcastisch. "Mag ik met jou meekijken?" vraagt Nathalie. "Tuurlijk!" zeg ik. Nathalie glimlacht en doet haar kluisje opslot. "Heej, komen jullie vandaag ook mee zwemmen?" vraagt Gydo. Nathalie en ik kijken elkaar aan en geeft me de ja-is-goed-blik. "Ja, is goed" zeg ik. "Wie gaan er nog meer mee?" vraagt Nathalie. "Ryan, Fabe, Lars, Gaby en Beau" zegt Gydo. Ik knik en geef de is-goed-blik. "Tring!" horen we de bel. We lopen naar de les en gaan helemaal achteraan zitten en Nathalie zit naast me. "Mevrouw? Ik ben me boeken vergeten!" zegt Nathalie. "Dat word nablijven! 3 Streepjes!" zegt mevrouw Bravent. Nathalie zucht. Ik lach en geef de lekker-voor-je blik. Nathalie schopt me onder de tafel. "Au?" zeg ik. Nathalie lacht en ik geef de niet-leuk blik. "Nathalie, Thara! Mogen me meeluisteren?" zegt mevrouw Bravent boos. Ik kijk beschaamd. "Sorry mevrouw Bravent" zeggen Nathalie en ik in koor en moeten lachen. 

Het is inmiddels al pauze, middagpauze. Nathalie en ik lopen naar onze kluisjes en pakken onze boeken voor het laatste uur. "Thara!" hoor ik iemand zeggen en ik draai me om "Ga je vandaag ook mee?". Ik knik. "Ja, hoezo?" vraag ik en ik zie dat het Ryan is. "Gewoon, gezellig" zegt Ryan en hij kijkt naar de grond. Ik kijk Nathalie aan die een duim opsteek en ik geef haar de niet-leuk blik. "Ik mag hem gewoon als vriend!" zeg ik. "Jahoor, hij ziet jou duidelijk wel zitten hoor!" zegt Nathalie. Ik kijk haar arrogant aan en geef haar een stootje. We gaan zitten aan de tafel en we eten ons middag eten op. Na een tijdje horen we weer de bel en gaan weer naar de les, wiskunde. We lopen naar het lokaal en de les begint.

We lopen het klaslokaal uit naar het groepje waar me mee gaan zwemmen. "Hey!" zeggen Nathalie en ik tegelijk, we kijken elkaar aan het moeten lachen. Beau kijkt ons raar en en zegt dan "Jullie lijken net zusjes!". "Oke? Bedankt? Denk ik..." zeg ik. Nathalie geeft me ik-denk-goed-bedoeld-blik en ik kijk Beau aan die me dezelfde blik geeft. "Lets go!" zeg ik. Ik had me zwemkleren al bij, aangezien we het al langer hadden afgesproken. "Nathalie? Jij moest toch nablijven?" vraagt Gaby opeens. "Nee, had geldige rede om er onderuit te komen" zegt Nathalie. "O, ik snap al" zegt Gaby en lacht. Nathalie grinnikt en we stappen op de fiets naar het zwembad. 

We lopen de kleedkamer in en doen onze bikini aan. Ik heb een fel roze bikini aan met kraaltjes, Nathalie heeft hetzelfde maar dan ik het blauw. De rest hebben gewone simpelen bikini's in het blauw en roze enz.. We lopen het zwembad in en ik voel aan het water. "Brr, koud!" zeg ik. Nathalie voelt ook en zegt "Neehoor". Ik voel iemand achter me die me probeert in het water te laten vallen. Ik kijk om en zie dat het Ryan is. "Ryan, nee!" zeg ik ik schop om me heen maar word opgetild en in het water gegooid. Ik kom boven en ik zie Ryan lachen en kijk hem met de niet-leuk blik aan. Ryan word er door Gydo ingeduwt en ik lach. Ik geef Gydo een high five en iedereen spring er daarna in. 

"Thara?" vraagt Ryan. "Ja?" zeg ik. "Wil je morgen mee met mij naar Starbucks?" vraagt hij "Ik trakteer". Ik knik. "Is goed!" zeg ik. Ik vind Ryan al wat leuker geworden, als je hem beter leert kennen. We zijn al klaar met zwemmen en staan buiten. "Ik ga doei!" zeg ik en ik stap op me fiets en zwaai. Iedereen zwaait en zegt doei.

Heei!

837 woorden, whutt? Das al best veel voor me eerste hoofdstuk.

I hope u like it!

Vote&comment.

Xx Marit.

In love with a Loverboy [Voltooid] [Dutch]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu