Hoofdstuk 15 - We can't escape.

462 18 3
                                    

Shailene Woodley (in de foto) speelt Thara. Ik heb ook een verdere cast ingedeelt!

Veel plezier met lezen. Xx.

Pov Thara.

"Ik wil eruit!" Schreeuwt Nathalie. "Nath" zeg ik "Je weet dat dat niet helpt hè". Nathalie zucht "Komen we er hier ooit nog uit?". "Weet niet" zucht ik. Ik kruip naar het matras waar ik op ga liggen. "Thara?" Vraagt Nathalie. "Ja?" Zeg ik. "Hoelang zitten we hier al?" Vraagt ze. "Ik denk een halfjaar ofzo" zucht ik. "Ik wil hier weg" zucht Nathalie. "Wie niet" zeg ik. Ik kam met me handen in me haar en kijk ondertussen naar de volgeschreven muur. "Ik ga dood" zegt Nathalie. "Wat?!" Zeg ik en kijk naar haar om. "Dat staat hier" zegt Nathalie. Ik kruip naar haar toe en begin het met bloed geschreven letters te lezen. "Ik ga dood" lees ik nogmaals voor. Zou dat van die vriendin zijn van Felicia? Of iemand anders? Ik kijk verder om me heen en me oog vast op een goud geschreven tekst. "Don't give up" lees ik voor "Jullie komen er nog wel uit. Nathalie schuift naar me toe. "We moeten ontsnappen" fluisterd ze. "Hoe?" Vraag ik. "Een gat graven naar buiten?" Vraagt ze. "Hoe wil je door deze betonnen vloer komen?" Zeg ik. Nathalie haalt haar schouders op "Laat dan maar". Ik kruip naar de kist toe, pak het water en neem wat slokken. Dan pak ik het boekje en begin er weer door te bladeren. Mijn oog valt op de naam 'Felicia'. Meteen begin ik het te lezen.

Hoi opvolger.

Hier nog een paar tips om met Ryan te flirte. Zijn zwakke plek is als je heb lieve woordjes is zijn oor fluisterd. Hij krijgt dan een soort rilling waar hij een beetje 'geil' van wordt. Als je dan verder gaat met flirte heb je hem zo te pakken. Zit nooit aan zijn haar. Waarom? Als je aan zijn haar zit wordt hij boos, heel boos. Hij is een beetje een uideltuit.

Ik grinnik bij de laatste woorden "Hij is een beetje een uideltuit". Dat is hij inderdaad. 's Ochtends zit ie vast wel een halfuur voor de spiegel met zijn potje gel te spelen en dan kwakt ie er vast een halve pot gel in zijn haar. Zo hard in zijn haar wel door de gel.

Ik hoor gebonk op de deur en snel daarna gaat de deur open. "Lunch" zegt Daan die binnen stapt. We staan op en lopen Daan achterna. "We kunnen nu ook gewoon wegrennen" fluisterd Nathalie. "Nath, heb je dat pistool nog niet gezien dan?" Zeg ik. "Is er iets?" Zegt Daan die ons dreigend aan kijkt. "Nee, niks" zeg ik. Daan haalt zijn schouders op en loopt dan verder.

Hi!

Sorry voor het korte hoofdstuk. Hopelijk is ie wel leuk!

Xx Marit.

In love with a Loverboy [Voltooid] [Dutch]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu