Hoofdstuk 17 - Tovergat.

427 16 2
                                    

Pov Thara.

"Kom" zegt Ryan. Hij opent 2 zwarte grote en dikke deuren. We lopen erdoor en ik zie een grote tafel met een rood kleed. Dit is het waar Felicia het over had, de tafel, het kleed en... Het eten. Zo snel had ik het niet verwacht, maar ach. Liever wel eten dan geen eten. Met grote ogen kijk ik naar alles wat er staat, van kip tot tonijn, van wortels tot perzikken. Kortom: jum

Hij schuift een stoel naar achter waar ik op ga zitten. Glimlachend zit ik voor me uit te kijken en loerend naar het eten. Als ik een kippenpootje wil pakken word er op mijn vingers getikt, geschokt kijk ik omhoog. "Jij mag dat allemaal niet, jij krijgt dit" zegt Ryan en hij pakt het - wel bekende - droge brood met de harde jam en het rotte fruit. "Ben blij dat je wat krijgt en dat je bij mij mag zitten" zegt hij "Want ja, wie wil er nou niet bij mij zitten?". "Ik" mompel ik zacht. "Wat zei je?" vraagt Ryan. "Ik zei ja" zeg ik met een poker-face. Ryan gaat tegenover mij zitten en pakt een lading friet en 3 frikandellen. Jeez, die eet veel. Ik kijk naar mijn bord en een kots gevoel stroomt er door me lichaam. Getver, iel. Wie wil dit nou eten? "Eet nou maar" zegt Ryan met een mond vol. Ik knik en focus weer op mijn bord. De jam kwak ik op mijn brood en smeer hem moeizaam uit. Ik stop het brood in me mond en weer gaat er een kots gevoel door me lichaam. Hondervoer is dit. "Thara" zegt Ryan. Ik kijk op naar Ryan en ik zie zijn blik vol lust staan. "Kom" zegt Ryan. "Maar je hebt het nog niet op?" vraag ik. "Boeit niet, kom!" zegt Ryan bevelend. Ik knik en loop hem achterna.

We lopen door een gang en dan lopen we door een zwarte deur. Ik herken het hier uit duizenden. De bitch Katy, Nathalie die er niks van kon. Raad je het al? Nee? Oké, je staat vast versteld. Voel de sarcasme.

De paaldans ruimte.

Had je niet verwacht hè? Ik kijk verder om me heen en zie iets wat er eerder niet stond. Namelijk: een bed. Nu denk je vast: "Wat is er erg aan een bed?". Nou, ik zal het je wel uitleggen omdat ik heel veel van biologie weet. Not. De mannetjes willen altijd met de vrouwtjes naar bed om hun piliewilie in het tovergat van de meisjes te doen. Gesnapt? Mooizo. Ik grinnik en kijk Ryan aan. "Wat gaan we hier doen?" vraag ik al wetend wat het is. Ryan loopt naar het bed en zegt "Ga eens paaldansen". "Waarom?" vraag ik. "Omdat ik het vraag!" zegt Ryan dreigend. Ik spring naar achter van de schrik wat er volgensmij echt hilarisch uitzag. Aangezien het gezicht van Ryan die nou aan het lachen is met tranen in zijn ogen. Ik zucht, heb ik weer. Onhandige kluns dat ik ben. 

Ik loop naar de paal en draai er wat rondjes omheen met 1 hand op de paal. Ik spring op de paal en doe er wat kunstjes op. "Kom" zegt Ryan die op het bed zit. Ik loop naar hem toe en ga op het bed zitten.

Vervolgens gebeurd er wat ik al had verwacht. Ryan dwingt me om mijn kleren uit te doen en de zijne. Met tegenzin doet hij zijn piliewilie in mijn tovergat. Nu word ik dus verkracht...

Hoi!

Ik moest er zelf wel om lachen van de piliwiele en het tovergat. Dat moet je trouwens tegen je ouders zeggen! Dat is echt hilarisch! 

Misschien een beetje vies maarja, loverboy's, je weet hoe het gaat xd.

Trouwens ook sry voor het lange niet update en het korte hoofdstuk. Ik heb het nogál druk en ik heb dus weinig tijd om te schrijfen... Hopelijk respecteren jullie dat :).

Ciao! 

In love with a Loverboy [Voltooid] [Dutch]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu