Hoofdstuk 2 - Starbucks.

728 20 4
                                    

Pov Thara.

Volgende ochtend.

Ik word zoals gewoonlijk weer wakker gemaakt door mijn wekker. Ik kleed me om en trek een skinny jeans en een bloemetjes shirtje met Love erop. Ik eet me ontbijt op en als ik klaar ben fiets ik naar school. Zoals gewoonlijk staat Nathalie weer bij de deur. We geven elkaar een knuffel en lopen naar onze kluisjes. Ik pak geschiedenis, wiskunde en Engels. Nathalie stoot me aan. "Wat is er?" vraag ik. Ze wijst naar Ryan die met een bosje rozen aan komt lopen. "Thara, das voor jou!" fluisterd Nathalie. Ik rol met me ogen. Tuurlijk de knapste jongen van de school vind mij leuk? Nee zei ik dat - ja - hij is gewoon een vriend- tuurlijk - je bent verliefd - nee! - ja - nee - hou op! Ik sla sapastisch op me hoofd en kijk om me heen. Gelukkig, niemand gezien. Ryan komt naar me toe gelopen en ik voel allemaal ogen branden in me rug. "Thara, ik wil je meenemen naar Starbucks, als je het erg vind" zegt Ryan en hij geeft mij de bos rozen. Ik bloos. "En school dan?" vraag ik. "Al geregeld" zegt Ryan. Ik knik. "Okee, dan ga ik mee" zeg ik.. Ryan geeft hem zijn hand en ik pak zijn hand, hier lopen we dan, hand in hand door de school. Iedereen staart ons aan, meisjes kijken jaloers. Ik kan het gewoon niet laten en steek me tong uit. Ik glimlach en kijk naar Ryan. Zijn ogen zijn gefocusd op de deur. We lopen naar buiten en ik zie een auto staan, een ferrari. Zwart, sport, glimmend en stoer. Ik heb niet zoveel met auto's maar deze is echt mooi! Ik kijk met open mond. Ik word in de auto getrokken door Ryan. Ik lach, omdat Ryan letterlijk naar binnen valt. "Niet grappig" zegt hij. "Wel!" zeg ik plagend. Ryan rolt met zijn ogen en kijkt met een je-bent-raar blik mij aan. Ik grinnik. Ryan start de auto en rijd weg.

Eenmaal bij Starbucks stappen we uit de auto en lopen de winkel in. "Wat wil je?" vraagt hij. "Frappochino!" zeg ik. Ik pak me portemonnee maar Ryan pakt hem af. "Die heb je niet nodig, vrouwen betalen nooit" zegt Ryan plagend. Ik lach. "Deze vrouw wel!" zeg ik en leg het geld op de toonbank. Ryan pakt het af en pakt zijn geld en geeft die aan het werkmeisje. "Tss..." zeg ik. Ryan grinnikt. Hij kan echt super schattig grinnikken. Een mondhoek doet hij altijd omhoog, een scheve-grinnik. We pakken onze coffee en zetten die op een tafeltje bij het raam. Ryan had ook een muffin meegenomen, chocola voor mij, vanille voor Ryan. Ik drink wat en neem een hap uit me muffin. We praten over onze hobby's, sporten, familie, vrienden enz..

We lopen naar buiten en gaan weer in de auto zitten. "Thara? Mag ik je wat vragen?" vraagt Ryan. "Tuurlijk" zeg ik. "Ik uhh... vind je leuk" zegt Ryan. "O, ik uhh... jou ook?!" zeg ik. Ryan pakt me hand vast en vraagt het "Thara, wil je asjeblieft mijn meisje zijn?" vraagt Ryan. Hij bloost en ik ook. Ik kom wat dichterbij bij Ryan, ik raak Ryans lippen aan en we zoenen. We raken van elkaar af en ik zeg "Tuurlijk wil ik dat". We zoenen elkaar weer en laten daarna hijgend los. Wauw, wat kan hij goed zoenen. Ik glimlach en bloos. "Zal ik je afzetten?" zegt hij. "Ja" zeg ik. Ryan start de auto en begint te rijden naar mijn huis. Hij weet de weg, want hij is er al eerder geweest.

Ryan stopt bij mijn huis en ik stap uit en loop naar de deur. We zoenen elkaar nog en knuffelen. "Doei, tot morgen" zeg ik. "Doei babe" zegt Ryan op een smooth toon. Ik geef nog een afscheidskus en dan open in de voordeur en ga naar binnen. Ryan stapt in zijn auto en rijd weg. Ik zwaai hem na. Wauw, ik heb met de knapste en liefste jongen van de school!

Hi!

Omg, trapt Thara erin of niet?

Geef door als er foutjes inzitten!

Vote&comment.

Xx M.

In love with a Loverboy [Voltooid] [Dutch]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu