Hoofdstuk 3 - 'Skiën'.

670 21 3
                                    

Pov Thara.

Volgende dag.

Ik sta op en pak me mobiel. Vandaag is er een vrije dag, studiedag. Ik ontgrendel mijn mobiel en zie dat ik een appje heb van Ryan.

(R- Ryan T- Thara).

R- Heey babe, goed geslapen?

T- Haii, jupp!

R- Mooizo, heb je zin om vandaag iets leuks te doen?

T- Jaa! Wat dan?

R- Dat blijft een surprise.

T- Ryan, je weet dat ik daar niet tegen kan.

R- Ja, hahah. Ik haal je binnen 10 op x.

T- Isgoed, tot zo xx.

Ik sluit watssap af en ik leg me mobiel op me bed neer. Ik doe een lange broek aan en een tank-top. Ik loop naar de badkamer en kam me haar en doe het in een hoge staart. Ik doe nog mascara en een dun laagje eyeliner met een wing. Ik loop naar beneden en pak cornflakes, die al klaar stond, en eet het met een rap tempo op. Ik heb net de laatste hap in me mond als de deur bel gaat. Ik loop naar de deur en doe hem open. "Heei, wacht ff ben nog niet klaar" zeg ik, maar door me volle mond klonk het meer zo: " Hweiw wawhwt fw bwehn nwojg nwiejt kwlaur". Ryan kijkt me raar en en ik wijs naar me mond. "Wattus? Oh, je mond zit vol" zegt Ryan. Ik knik en slik het door. Ik doe me sokken en en trek me vans aan. "Wat gaan we nu doen?" vraag ik. "Skiën" zegt Ryan kortaf. Ik knik. "Leuk!" zeg ik. Ik geef Ryan een knuffel en kus hem. Ik draai me om om naar buiten te gaan en dan slaat Ryan op mijn kont. "Heey!" zeg ik. "Hoi!" zegt Ryan flauw. "Tss.." zeg ik. Ryan loopt naar zijn auto en doet hem voor me open. Ik glimlach. "Gentleman" zeg ik blosend. Ryan glimlacht. Ik stap zijn auto in en we rijden aan.

Ryan stopt de auto en we stappen uit. Ik kijk naar het gebouw, het is niet groot, het ziet er ook niet echt uit als een indoor-ski-baan. Zou wel goed zijn. Ryan loopt naar binnen en ik volg hem. Hij stopt bij de balie en Ryan wenkt me naar een stoel. Ik loop erheen en ga zitten. Ik kijk om me heen, geen ski dingen. "Ryan? Zijn we niet verkeerd?" zeg ik. Ryan zegt niks terug. Negeersessie. Ik zucht. Na een tijdje komt Ryan eraan en heeft een polsbandje en geeft die aan mij. "Die heb je nodig om binnen te komen" zegt hij. Ik knik. Ik sta op en loop Ryan achterna die inmiddels al verder is gelopen. We komen bij een lege kamer, een bed en een wc. "Uhh, Ryan? Ik de-" zeg ik. Ik kan me zin niet afmaken omdat ik in de kamer word gesmeten. Ryan doet de deur dicht en draait hem op slot. "Thara, stil zijn, je hebt werk te doen" zegt hij. Ik ram op de deur. "Hoezo werk? En laat me eruit!!" zeg ik boos. Ik hoor Ryan met iemand anders lachen en dan lopen ze weg. Wat doe ik hier en wat doet hij? O, jahoor, het scenario van de film Lover Of Loser, hij is een loverboy?!

Hi Loverzz.

Omg! Ryan is een loverboy. En wat zouden ze bedoelen met werk?

Vote&comment.

Xx Marit.

In love with a Loverboy [Voltooid] [Dutch]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu