Hoofdstuk 14 - Work.

447 19 4
                                    

Het liedje Work - Iggy Azalea vind ik er wel bij passen dus zet het er lekken bij op! Veel plezeier met lezen!

Pov Thara.

"Meiden, kom, jullie gaan trainen" zegt Daan. We staan op en lopen Daan achterna die inmiddels al verder is gelopen. We komen aan bij de kamer waar we gaan trainen. Daan houdt de deur open voor ons en Nathalie en ik lopen binnen. Ik kijk om me heen en zie Katy al paaldansen, daar is de slet weer. Ik kijk verder en zie Ryan weer met een pedo-blik kijken naar Katy terwijl hij op een stoel zit, wat een pedo. Me kans is nu rijp, ik kan indruk met hem maken met mijn 'sexy paaldansen'. Alsof het me lukt om me uberhout op te tillen aan die paal, zo slap ben ik wel. Ik herhaal de zin van Felicia weer in me hoofd "Zorg ervoor dat Ryan je leuk gaat vinden". Ja dat moet dan jammer genoeg maar. Hij is best knap, dat geef ik toe. Een sixpack, de mooiste glimlach ever, hazelnoot bruine ogen met bruin haar. Precies de jongen waar ik op zou vallen. Maar nu niet, hij heeft me ontvoerd om dit te doen, paaldansen voor pedo-mannen. Blegh! Katy stop met paaldansen en kijkt ons meteen aan met een glimlach. Hoe kan je hier blij zijn? Katy je bent ontvoerd en gehersenspoeld zodat je dit allemaal doet! Wake up girl! "Kom dan gaan we opwarmen" zegt Katy direct. Ik knik en Nathalie en ik lopen samen naar Katy toe. "Loop maar 3 rondjes" zegt Katy niet lief maar echt bevelend. Nathalie kijkt me aan met de ik-wil-dit-niet blik aan. "Het moet Nath, je weet wat er anders dan kan gebeuren" fluister ik en we beginnen te rennen. Nathalie haalt voorzichtig haar schouders op. Katy klapt in haar handen "Niet praten, rennen meiden!" schreeuwt ze. Ik kijk achterom en kijk Katy bitchi aan. Ryan zit daar lekker te grinneken hoe wij worden uitgesloofd door die bitch. Hallo mensen! We zijn mensen, geen dieren!

We lopen uitgeput naar Katy toe als we klaar zijn met lopen. "Nu rekken en strekken" zegt ze en ze begint met haar been in haar nek te leggen. What the fuck, dit kan ik niet. Ik probeer me been in me nek te leggen wat niet natuurlijk niet lukt. Ik val neer op me kont en ik zucht. Katy doet haar hand voor haar mond en begint te lachen, een bitchi lach. Ugh, I hate her. Ik hoor Ryan achter me ook lachen en Nathalie zit vol met medelijden naar mij te kijken. Ik zucht en sta op. "Iets makkelijker asjeblieft" zeg ik. "Sorry, ik dacht dat je goed was, maar dat is dus duidelijk niet zo" zegt Katy zoals normaal weer bitchi. Ik zucht en doe Katy weer na die iets met haar handen doet. Het lijkt een beetje op bidden, bidden voor Allah. Of zoiets. (Nee! Ik heb nippes noppes nada tegen Allah!). Ik doe haar maar zo goed mogenlijk na, wat ook lukt. We rekken en strekken nog wat.

"Nu het echte werk" zegt Katy "Het paaldansen". Ze gaat aan de paal hangen en tilt zichzelf omhoog. "Nu jullie" zegt Katy en ze kijkt Nathalie aan. Nathalie loopt naar de paal en ze doet het alsof ze het nog nooit heeft gedaan, omdat ze zichzelf niet omhoog krijgt. "Slappeling" zegt Katy terwijl zij haar helpt. Na nog een keer proberen lukt Nathalie het en glimlacht ze tevreden naar mij en Katy. "Nu jij" zegt Katy en ze kijkt mij aan. Ik loop naar de paal en til mezelf op alsof ik het al jaren doe. Ik hang er dan nog zo'n 20 seconden aan en dan laat ik los. "Toch niet zo slap hè" zeg ik bitchi. Katy kijkt me verbaasd aan "Dat was nog niks" zegt ze. Ze neemt een aanloopje en draait zich met haar handen aan de paal zwevend rond. Ze laat weer los en kijkt me glimlachend aan "Doe maar". Ik doe hetzelfde als haar met gemak en kijk ondertussen Ryan flirtend aan. Ryan krijgt rode blosjes op zijn wangen. Yes, het werkt. Ik laat me weer los en glimlach naar Katy. "Jullie zijn wel klaar voor vandaag" zegt Katy sip. Ik laat mezelf los en glimlach naar haar. Nathalie en ik lopen de kamer uit en we zien Daan om het hoekje staan. Hij kijkt verbaasd op "Nu al klaar?". "Blijkbaar wel" zegt Nathalie. Ik grinnik en Daan kijkt Nathalie geïrriteerd aan. Samen lopen we naar onze cel en Daan sluit de deur weer achter ons. "En toen waren we weer opgesloten" zeg ik. "Jammer genoeg wel" zucht Nathalie.

HEEEEYYY!

Nieuw hoofdstuk! Yeaaah! Hope u like it!

IK WIL JULLIE ALLEMAAL HARTELIJK BEDANKEN VOOR HET HALEN VAN 1K+! ECHT SUPER SUPER BEDANKT! LOVEYA ALL!

Xxx Me.

In love with a Loverboy [Voltooid] [Dutch]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu