Noua

2.4K 102 8
                                    

    Am început sa îmi pregătesc ceva de mâncare iar după ce am terminat m-am așezat la masa și am început sa mananc. Mi-am pus vasele in mașina de spălat vase și mi-am luat telefonul.

    Am încercat sa îl su pe Will însă îmi intra numai căsuța vocala.

Eu:Will, sunt eu, te rog răspunde.
Eu:Will îmi pare rău, nu trebuia sa lasam lucrurile asa. Te rog, am nevoie de tine, trebuie sa vorbesc cu cineva, nu ma ignora. Te rog.

                            #Will#

    Ma pregăteam sa imi iau pastilele când am auzit apelul de la Angel, am stat puțin însă am decis sa dau cu ocupat. Chiar nu pot vorbii cu ea, nu după seara aceea, dacă as fi făcut ceva as fi regretat toată viata.

Eu:Will, sunt eu, te rog răspunde.
Eu:Will îmi pare rău, nu trebuia sa lasam lucrurile asa. Te rog, am nevoie de tine, trebuie sa vorbesc cu cineva, nu ma ignora. Te rog.

    Imi pare rău Angel.. Nu as fi vrut sa fie asa.

                              #Angel#

Numărul apelat nu este valabil, numărul dumneavoastră este redirecționat.

     Mi-a blocat numărul, lacrimile au început sa curgă fără oprire. Simțeam o durere în suflet îngrozitoare. Îmi pare rău Will...

      Am ieșit unpic sa ma plimb și Aiden cu ceilalți erau afara. Eu încă plângeam. Aiden se uita la mine însă m-a ignorat. Deci asa se simte... Mi-am continuat  drumul pana în parc. M-am așezat pe o banca și ma uitam la toată lumea fericita din jurul meu.

  ,, Mike, asa trebuia sa decurgă lucrurile? Ești dezamăgit de mine? Îmi pare rău, știu ca vroiai sa fiu fericita însă nu pot fără tine. Mi-e frica sa ma mai apropii de persoane, nu vreau sa se întâmple ca și cu tine "

                               #Aiden#

     A ieșit din casa. Când s-a uitat la mine avea ochii plini de lacrimi, parca pentru prima data nu vedeam doar ura, ci durere și dezamăgire. Îmi venea sa ma duc sa o îmbrățișez însă trebuia sa fiu puternic. Ea nu ma vrea, nu ma vrea lângă ea.

Eu:Crystal, cine e Derek?
Crystal:Iubitul meu.

Jake:Poftim? Cum ai putut sa faci asta?
Eu:Bai, cine era Derek înainte sa fie iubitul tău. De ce îl uraste Angel?

Crystal:Era prietenul cel mai bun al lui Mike însă nu o plăcea pe Angel. Nu voia sa o vadă în preajma lui Mike iar după ce acesta a murit toată vina a căzut pe ea. O ura, o detesta și voia ca ea sa moara.

Roșco:Și tu ești cu el? Cum dracu ai putut?
Crystal:Ce treaba am eu cu ea?

Aiden:Sub chipul ala de înger și timiditatea ta se afla o persoana foarte egoista. O distrugeți pe Angel în fiecare zi și nici nu va dati seama!! Ea crede ca nici nu va pasa de ea și asta ați demonstrat acum!

    M-am ridicat și am plecat sa o caut. Poate nu trebuia însă ce i-au făcut e teribil. Am cautat-o peste si am gasit-o intr-un final in parc. Încă plângea și se uita în gol.

Eu:Imi pare rău!

   Isi ridica privirea iar pentru moment parca arunca cu țepușe din priviri însă, după era iarăși numai durere. Și-a lăsat privirea în jos și eu m-am pus pe iarba.

Eu:Imi pare sincer rău. Eu nu te voi părăsii.
Angel:De ce îți pare rău? Ai spus doar adevarul, spune ridicându-și privirea.

Eu:Ba nu, am spus numai cacaturi. Nu te cunosc prea bine însă știu ca tu ești foarte rănită, poate ca nu știu multe lucruri despre tine însă știu sigur ca ți se intampla ceva.
Angel:Nu mai vreau sa vorbim despre mine. Eu în sus eu în jos. Eu nu știu mai nimic despre tine.

Eu:Imi spui tu prima, după care îți spun eu 
Angel:Viata mea este un rahat. O singura data am fost fericita și acea fericire mi-a fost luata. Will nu vrea sa ma vadă, nici măcar sa îmi vorbească. Crystal m-a trădat, Nathanial ma uraste, părinții ma urăsc, toată lumea. Nu m-am putut adapta niciodată. Am fost mereu în plus și ca o ghimpe în  coasta.

Eu:Măcar avem un lucru în comun. Și eu am fost in plus. Mereu am fost "oaia neagra" iar Bella a fost copilul favorit. Și eu am iubit, însă m-a înșelat și am devenit un băiat problema. Făceam numai prostii, m-am apucat de fumat, de băut și sa fac numai prostii. Știu ca doare însă trebuie să trecem peste. Nu zic ca trec prin ceea ce treci tu pentru ca nu este adevărat însă știu cum e sa te simți părăsit, urat și oricum altfel inafara de fericit. Sincer tu mi-ai atras atenția de când te-am văzut, se vedea ca ești diferita și asta m-a făcut sa fiu interesat de tine.

Angel:Dar nu înțeleg de ce? De ce nu putem avea o viata fericita?
Eu:Poate nu a fost bine pentru noi. Poate ceea ce avem în fata ne face bine fără ca măcar sa ne dam seama.

Angel:Nu e corect. Știu ca viata nu  e corecta dar sunt oameni care au greșit mai mult ca noi, ca ne vine sa credem sau nu.
Eu:Știu...

        Se făcuse o liniște profunda între noi iar fără sa ne dam seama s-a înnoptat. Niciunul nu mai zicea nimic. Mi-am făcut curaj  sa ma uit în ochii ei și se vedea o strălucire pe care nu am mai văzut-o. Străluceau atât de frumos în lumina felinarelor. Fără ca măcar sa ma aștept s-a pus lângă mine și m-a îmbrățișat. La început am fost șocat însă i-am răspuns imediat. Pentru prima data ii simțeam mirosul sau specific de menta combinat cu trandafiri.

Angel:Imi... Îmi pare rău pentru ca m-am purtat cu tine oribil însă mi-e teama și încă îmi este. Nu vreau sa crezi ca e ceva greșit la tine, pentru ca este la mine. Eu gândesc greșit însă gândirea asta m-a ajutat pana acum.
Eu:Nu este nimic. Ți-am spus, ma voi supăra pe moment dar mereu ma voi întoarce indiferent de zi, vreme, continent, univers.

    Oftează după care se așează mai bine. Ce mi-ai făcut tu mie Angel? Cum mi-ai doborât regula de trage-io și pleacă?

-----------------------------------------------------------------
    Hey, drăcușorii mei! Un nou capitol. O sa postez în fiecare week-end-uri. Fiți pe faza mai ales ca în timpul săptămânii nu prea am timp și sper ca v-a  plăcut capitolul.
                             

Ice Girl °(Volumul |) Kde žijí příběhy. Začni objevovat