EPILOG

1.4K 65 14
                                    

Povestea celor doi s-a terminat într-un mod tragic. Nimeni nu se aștepta la asta, nimeni. Ar fi putut jura ca ei se vor intoarce acasă.

"-Avionul ce se indrepta spre aeroportul din Hollywood s-a prăbușit acum 5 minute chiar deasupra pistei din cauza unei defecțiuni a motorului. Nimeni nu a supraviețuit acestui cumplit accident. Condoleanțe tuturor."

O suta de suflete moarte și rătăcite. O suta de suflete care erau așteptate de cei dragi.
Momentul în care s-a aflat de asta a fost momentul în care Noah ȘI Hasse au simntit cea mai mare durere pe care o puteau simntiti. A fost momentul în care Noah s-a schimbat, încă de la acea vârstă. Cel mai tragic moment e sa aștepți pe cineva drag, apoi sa aflii ca nu se va intoarce niciodată.

Lacirmi și suspine au fost vărsate în acea zi. Regrete neimpartasite, totul. Julia și Blue nu știau cum sa ii calmeze pe cei mici. A fost momentul care a avut cel mai mare impact, pentru toti. Nu au înțeles nici în ziua de azi de ce li s-au întâmplat asta în ciuda a tuturor lucrurilor prin care au trecut. Au avut poate cea mai grea lupta de iubire și totuși au murit împreună. Macar atat...

~În prezent ~

Julia:Îmi lipsești foarte mult. Îmi pare rău că nu am putut face mai mult, ca nu i-am putut tine pe Noah și pe Hasse lângă mine. Te-am dezamăgit Angel. De ce a trebuit sa se întâmple asta? Aveam atat de multe planuri și copii de crescut. Doi copii care sunt superbi. Noah nu mai era același copil, nu știu ce sa fac. Mi i-au luat. Te iubesc Angel, ai fost ca și sora mea și mereu vei rămâne în sufletele noastre. Îmi pare rău. Sper ca ești bine acolo, sper ca voi doi sunteți împreună și ca nu v-a despărțit accidentul acesta. Meritați sa fiți unul cu altul și mai ales meritați sa fiți fericiți.

Blue:Frate, îmi lipsești mai mult pe zi ce trece. Nu i-am putut tine pe Noah și Hasse, am luptat pentru ei. Îmi pare rău. Sper ca ești CU Angel. Ne vom revedea curând. Sincer chiar dacă nu esti aici fizic, te simnt sufletește. Mereu am făcut-o. Îmi pare rău.

Autor pov

Totul s-a schimbat. De la oameni la sentimente. Totul e cu susul în jos. Noah și Hasse sunt la un orfelinat din NewYork tristi neștiind ce Dumnezeu se intampla. Au trecut prin multe, încă de pe acum. Se zice ca iubirea învinge întotdeauna ziare chiar e asa? Oare cei doi sunt încă împreună? Oare și-au găsit calea și fericirea?

Dacă vreți sa aflați povestea lor, citiți volumul 3 "Destiny"

Ice Girl °(Volumul |) Where stories live. Discover now