Treizeci Și Cinci

1.1K 54 9
                                    

Julia:Aiden a avut un accident grav de mașină. A stat doua luni în spital inconștient iar după ce a ieșit nu îl mai recunoașteam. Accidentul l-a schimbat foarte mult și nu în bine... Îmi pare rau Angel...

   Asta e tot ce am în minte de ieri. Cum am putut sa nu fiu lângă el, cum? Doamne ma simt  atât de vinovata, din vina mea a făcut accidentul, dacă nu plecam asta nu se intampla niciodată.

   M-am uitat prin camera și nu am dat de Noah. La început m-am gândit ca e cu bunica însă nu era. Am sunat-o pe Julia și nu știa nimic de el. Îl cautam panicata și aveam o grămadă de scenarii în cap. M-am încălțat repede și am ieșit însă am văzut o foaie. Am luat-o și am citit-o după care am semnat hârtiile pentru ca nu aveam de ales.

    Am ieșit din curtea casei și am văzut o mașină sport ce a oprit. Din ea coboară Noah și cu Aiden și rămân stana de piatra.

Eu:Noah, unde ai plecat? M-am îngrijorat foarte tare. Spun eu și îl iau în brate... Te iubesc mititelule, nu ma mai părăsii asa.

  Mi-am ridicat privirea de la el și am dat de ochii fără pic de expresie ai lui Aiden. M-am uitat la hârtiile din mana mea după care m-am ridicat și i le-am trântit de piept.

Eu:Poftim. Sper sa te bucuri de hârtiile astea. Sper ca ești fericit ca îl iei pe Noah, Aiden. Știu ca accidentul te-a afectat și îmi pare rău că nu am fost la îndemână atunci dar pentru  ce ai făcut acum, sa nu te mai apropii de mine.

   L-am mai strâns o dată în brate pe Noah și lacrimile și-au făcut apariția.

Eu:Sa știi ca te iubesc Noah. De acum vei sta la tati bine?
Noah:Mami, iubesc tati dal pe tine iubesc mai mult.
Eu:Imi pare rău.. Spun franta.

Eu:Ma duc sa îți aduc bagajul lui...ii spun eu lui Aiden și  ma întorc însă acesta ma ia de mana.
Aiden:Nu e nevoie...spune derutandu-ma complet.
Eu:Poftim? Îl întreb.
Aiden:Vreau doar sa ma lași sa îmi petrec timpul cu el. Nu e nevoie sa stea la mine dar tine minte, sunt tatăl lui Angel si nu ii poți interzice sa ma vadă.

Eu:Noah du-te în casa la bunica ii spun eu și el executa.

După ce întra in casa ma intorc la el.

Eu Ești prost? Tu știi cât mi-am dorit ca tu sa fii aproape de Noah? Cum sa ii interzic acum ca te-a cunoscut?
Aiden:Odata ce l-ai luat de lângă mine ma aștept la orice din partea ta.
Eu:Vrei sa îți amintesc ultima noastră discuție Aiden? "I-ați catrafusele și pleacă", îți aduci aminte?  Cum voiai sa vin la tine și sa îți spun că sunt însărcinată după ce ai plecat? Și știi ce e cel mai dureros? Ca nici  măcar nu v-ați silit sa îmi spuneți ca ești în spital.. As fi venit fără sa ma gândesc de doua ori cu primul zbor.. Dar nu, voi ați ascuns asta.

Aiden:Chiar vrei sa purtam discuția asta acum și aici? Haide sa mergem undeva.
Eu:Nu merg nicăieri cu tine! Ii spun direct.
Aiden:Angel ori vi de buna voie ori te iau cu forța.
Eu:Ți-am spus ca nu vin. Nu am ce cauta cu tine...Ce nu înțelegi?
Aiden:Tu ai vrut-o!

   În secunda doi m-a luat pe sus și m-a pus pe scaunul din dreapta cu centura exact ca pe un copil mic.

Eu:Aiden, ți-am spus ca nu merg! Spun eu și acesta urca pe scaunul șoferului.

   Se întoarce brusc spre mine, se apropie de fata mea și zâmbește.

Aiden:Eu ți-am spus ca nu ma interesează.

  Cu asta îmi inchide gura. Ma mai uit din când în când la el sperând ca nu vede ca ma holbez. Ma simt exact ca atunci când ne-am intalnit prima data. Mașina se oprește dintr-o data și îmi dau seama ca este barul lui.

Eu:Ce facem aici? Întreb cu mâinile la piept.
Aiden:Am venit sa vorbim.
Su:Și nu puteai și tu sa ma duci într-un parc sau cafenea ca un om normal și m-ai adus aici?Omule ești..

  Fraza nu apuc sa mi-o termin căci acesta ma săruta scurt pe buze. Nu, nu i-am răspuns, rămăsesem stana de piatra. M-a tras de mana pana în bar și eu nu puteam rostii nimic. După ce ne-am așezat acesta oftează și își ridica privirea la mine.

Aiden:Uite, faza este ca nu mai sunt deloc cum eram înainte.
Eu:Nu mai spune... Îl întrerup eu și îmi dau ochii peste cap 
Aiden:Taci și asculta. Ai dreptate, nu pot da vina pe accident însă el m-a schimbat. Când m-am trezit și am aflat ca nu ai fost lângă mine am simțit cum pământul meu s-a rupt în doua. Însemna că tu chiar nu vrei sa mai faci parte din viata mea și ca ai plecat pentru totdeauna.

Eu:Nici măcar nu am știut de accident.
Aiden:Aparent, da, nu știai. Cum ai putut sa îl ții departe de mine?
Eu:Asa cum tu m-ai ținut departe pe mine. Nu mi-a fost ușor, chiar deloc. Noah nu știe ce înseamână un tata și asta îmi rupe sufletul.

Aiden: Nu aveai dreptul asta Angel ,si stii bine asta . Tu stii cum m-am simntit cand am aflat de el ? Nu imi venea sa cred ,eu sa fiu tata .Ma doare foarte tare ca ai ascuns asta de mine.
Eu:Știu. Și îmi pare rău, dar nu am știut ce sa fac bine? Mi-aș fi dorit foarte mult sa putem fi o familie, însă nu s-a întâmplat asta și ma doare mai mult decât pe tine. Pot sa te întreb ceva?

Aiden:Zi...
Angel:Sa îmi răspunzi cât se poate de sincer. Si nu vreau sa fugi sau ceva, nu cum am făcut eu.

Aiden:Spune odată Angel!

----------------------------------------------
    Un capitol foarte întârziat. Îmi pare rău însă nu am fost prea bine în ultima vreme. ♥️Mulțumesc pentru ca suntem locul unu în ficțiune adolescenți, înseamnă enorm pentru mine.

Ice Girl °(Volumul |) Where stories live. Discover now