🎉🎉🎊Anunț 🔥🎷🎉🎉

1.2K 35 8
                                    

Off, nu pot sa cred ca s-a terminat. Sincer m-am atașat foarte mult de personaje. Nu as fi vrut sa se termine niciodată. Îmi pare rău pentru finalul trist dar da, viata nu e roz nu-i asa? Sper ca nu v-am dezamăgit, iar dacă da îmi pare rău, eu chiar ma străduiesc sa postez des.

   Daaaaaaar nu s-a terminat. Exista și un volum 2, povestea lui Noah și Hasse ce ziceți de asta? Se numește "Destiny," si daaa muncesc la ea foarte mult. Am făcut chiar și un trailer.

  Cuprinde toată povestea lor și daa, nu va așteptați la asta. Povestea lor e complicata. Va rog sa dati un ochi peste și dacă nu este prea mult sa citiți și "Elijah", o poveste complicata sau "Dulcea ta trădare" ar însemna enorm.

   Despre personaje, pe Angel deja o știți. Pe Aiden nu l-am arătat, v-am lăsat sa va imaginați băiatul perfect dar dacă vreți voi posta un capitol special cu prezentarea personajelor.

  Va mulțumesc din suflet pentru fiecare comentariu sau vot. Chiar dacă nu ați fost activi ma bucur ca ati citit și ați ajuns pana aici. Va pup și va iubesc ♥️♥️

  Dedic volumul acesta tuturor persoanelor care m-au încurajat.

TheGirl009  - mersii pentru fiecare cuvânt frumos, vot și comentariu și pentru ca m-ai ascultat când aveam nevoie. ♥️🔥

Tumbrl_girl2 un utilizator - și ție îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase
♥️

roxana_l18   - și ție pentru voturi, comentarii, activitate. M-ai ajutat foarte mult♥️

Ice Girl °(Volumul |) Where stories live. Discover now