Treizeci Și Opt

1.2K 62 9
                                    

     Dabea ajunsesem la bar și îmi aprinsesem o țigară. Muzica răsuna din plin iar mirosul de alcool îmi invada nările. Mergeam prin mulțimea de oameni uitându-mă după îngerașul meu. Nu știu dacă a venit, dar dacă o mai cunosc, câtuși de puțin sunt sigur ca nu a putut rămâne acasă.

Blue:Sa știi ca a venit. Spune Blue apărând din senin.
Eu:Cine? Întreb eu.
Blue:Nu mai face pe fraierul. E clar ca te uitai după Angel.

   Imi dau ochii peste cap și îmi întorc privirea la el.

Eu:Dar tu după cine te uiți? Îl întreb eu uitându-mă spre direcția în care se uita el... Încă mai ții la ea nu?

   Se uita spre Julia și avea o privire comfuza. Știu ca a iubit-o însă a fost nevoit sa o părăsească.

Blue:Nu îmi mai pasa de scorpia aia.
Eu:Aia sa ii spui unui boschetar de la metrou nu mie.
Blue:Ce iti e greu sa intelegi ? E enervanta si face pe victima .Nici macar tu nu o mai suporti .       
  Eu:Pentru ca face orice sa o protejeze pe Angel de mine ,asa cum si Angel o protejeaza de tine .Suntem niste monstrii insa nu i-as putea face rău, nu intentionat .

   Nu mai spune nimic ci doar trage din tigara .Ma enerveaza cand face asta .Inseamna ori ca e ganditor ori ca va face o prostie si sper ca nu e a doua variana .Prostia lui nu are limite si cand vine vorba de Julia e in stare de orice.L-am lasat in pace si am pornit spe o directie iar cu cat eram mai aproape cu atat vedeam ca ma indrept spre îngeraș. Rochia aia ii statea atat de bine parca cerandu-mi sa o rup de pe ea.

  Parca simntindu-mi prezenta isi ridica privirea spre mine iar cand vreau sa o salut o voce de pe scena ne intrerupe si aceasta renunta la contactul vizual .

Blue:Va multumim ca va aflati astazi aici ,iar dupa cum știți nu sunt prea bun la discursuri asa ca vreau sa o chem pe scena pe cea care a dat viata acestui loc .....Angel Delgado!!

    Multe aplauze se fac auzite iar mirarea de pe fata ei nu trece neobservata .La inceput a ezitat insa Julia a condus-o pana pe scena.

Angel: Umm...Chiar nu ma asteptam la asta .Tipic lui Blue spune ea aruncand un zambet .Multumesc pentru prezentare insa eu nu am facut mai nimic in acest bar.Eu doar l-am proiectat  insa intretinerea si absolut tot ceea ce vedeti acum aici le apartine lui Aiden si Blue ,nicidecum mie .Felicitari pentru tot ceea ce ati reusit sa faceti.

   Multe aplauze s-au făcut auzite. A coborât de pe scena și a fost luata la întrebări de multe persoane. M-am apropiat și am văzut cu nimeni nu avea de gând sa plece.

Eu:Cărați-va! Am ceva de vorbit cu ea. Spun eu și acestia executa.
Angel:Ce e ineregula cu tine? Nu puteai sa aștepți?
Eu:Am așteptat destul. Hai sa vorbim.
Angel:Uite Aiden. Am venit sa ma distrez, putem vorbii alta data.

   Da sa plece însă o prind de mana.

Angel:Da-mi drumul! Striga ea. Ți-am zis ca nu am ce vorbii cu tine.

   Începeam sa o strâng și mai tare de mana neputând sa ma controlez.

Angel:Aiden ma doare... Spune ea..

    Am înghițit în sec și i-am dat drumul. Am dat cu piciorul într-o masa și a căzut pe jos.

Angel:Aiden calmează-te! Striga ea și ma ia de mana. Hai sa vorbim.

   Ma trage pana în fata barului meu și eu eram foarte nervos. Îmi venea sa sparg orice din jurul meu.

Eu:Uite ce e. Nu mai suport situația asta. Te vad în fiecare zi și ma abțin cu greu sa nu te sărut sau sa nu te îmbrățișez pentru ca tu ești tot ceea ce am nevoie. Anii ăștia au fost un chin, a fost ca și cum mi s-a luat dreptul de a trăii. Ma doare și știu ca te doare și pe tine. Ți-am făcut atât de mult rău însă și tu mie si  nu poți șterge cu buretele tot ce a fost înainte și știu asta însă îmi poți da o șansă să mă revanșez. Eu nu îți promit ca o sa te fac mereu fericita însă îți promit ca indiferent de ceea ce va fi mereu ma voi întoarce la tine și îți voi fi alături.

   Nu știa ce sa zică și știu asta. Am luat-o prea direct și încă eram nervos asa ca am acționat. Am sărutat-o și nu ma așteptam să îmi raspunda însă a făcut-o. Ne mișcam sincron, eram perfecți unul pentru altul. Îmi era dor de gustul sau de trandafiri și mirosul acela divin. Am mușcat-o de buza numai pentru  a o gusta și mai mult.

Angel:Știu ca mâine voi fii din nou rănită însă a meritat. Spune ea în șoaptă fruntea ei fiind lipita de a mea.
Eu:Nu trebuie sa fie asa.
Angel:Însă ăsta este adevărul Aiden. Maine te vei comporta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat sau o sa redevii.. pai tu.
Eu:Angel...
Angel:E ok Aiden. Nu mai putem fi cum eram înainte și știu asta, chiar și tu o știi. Îmi pare rău că te-am ținut departe de Noah dar chiar nu am avut de ales.

   Cuvintele ei ma raneau foarte tare. Al naibii de tare. Nu vreau sa o las sa plece și nici nu o voi face.

Eu:De ce nu îmi dai șansa să îți arat ca putem fi mai buni decât eram înainte?
Angel:Aiden, tu ai multe secrete fata de mine. Nu știu ce s-a întâmplat cu tine, cu Blue... Nimic. Cum vrei sa îți ofer o șansa când tu nu îmi oferi șansa de a afla cine ești tu, tu cel de acum?

Eu:Pentru ca tu nu vrei sa vezi cu adevărat cum sunt eu defapt și ai renunțat cu mult timp în urma sa o mai faci. Cel mai tare doare ca nu vrei sa te lași sa ai încredere în mine, chiar dacă știu ca acea iubire și acea flacără dintre noi nu s-a stins niciodată. Îmi pare rău că nu sunt perfect și ca am făcut multe greșeli, îmi pare rău că nu sunt Mike și ca nu te-am putut face sa zâmbești mereu dar sa știi ca asa cum te iubesc eu nu te-a și nu te va mai iubii nimeni niciodată.

   Cu ultima fărâmă de putere mi-am băgat mâinile în buzunar și am plecat. Eram răvășit și simțeam ca ultima fărâmă de speranța din mine s-a prăbușit.

Ice Girl °(Volumul |) Where stories live. Discover now