Capitolul 13

269 17 3
                                    

Camila pov*

După ce mi-am făcut ordine pe birou, mă uit la ceas. Până la 19 mai sunt două ore. Merg la dulap și-mi iau un prosop proaspăt spălat ce miroase a cireșe. Intru linișită în baie și las cada să fie umplută de apa fiebinte. Între timp îmi prind părul într-un coc și mă gândesc fugitiv la cum m-aș putea machea. După ce îndepărtez hainele de pe mine, las picioarele mele micuțe să se scufunde în apă odată cu întreg corpul meu. Doamne, ce.bine.e! Oh...  Mamă, mă simt ca într-un film din ăla dramatic în care tipa vine acasă și-și bagă piciorul în tot, după care se refugiază într-o cadă cu apă fierbinte să scape de toate amintirile cu tipul pe care tocmai l-a prins cu alta. Wow! Sunt bună la scenarii de genu, no? încep eu să râd. Doar povești făcute ca să vândă! 

Dar ar fi o idee bună de videoclip, măi! Ce idee m-a lovit! Se notează! 

Mă aplec după gelul meu de duș al cărui miros îmi aduce aminte de acasă. Îl las să-mi curețe și să-mi catifeleze pielea în timp ce încep să fredonez frenetic cântece randome. Acum pe bune: Cine nu cântă în baie?

Are o acustică așa bună și sunetele se aud așa de clar. Și e așa de liniște! Îmi place aici. Pun gelul pe suportul de lângă cadă și îmi las capul pe spate, închizțnd relaxată ochii. 

„-Te-am speriat?" 

„-Ha..."

Deschid rapid ochii când gândul mi se duce la faza cu Shawn de după cursul de dans. Se pusese lângă mine pe calorifer. Nici măcar nu știu ce a vrut... și încă este un mare mister pentru mine răspunsul la întrebarea: „De ce tot insista să dansez?". A fost ciudat... Dar am făcut-o totuși și mi-a plăcut. Adică... încep ușor, ușor să mă schimb. Vreau să devin mai bună și asta se va întâmpla dacă prind ceva curaj. El a „dansat" în fața celorlalți așa din senin fără să gândească și nu i-a păsat de nimic. 

Ajung să cred că Shawn este un mister. Un mister care mă face așa curioasă. Simplul fapt că Hailee insistă să nu vorbesc cu el ... mă intrigă! O să-mi ia ceva timp să aflu ce are el așa de special. Nu am să mă las!

O să apară diseară acolo. 

Da, ia stai! De ce m-ar interesa asta? În fine... Eu abia aștept să mai socializez puțin. Să-mi cunosc colegii, să observ cum se petrece pe aici, să stau cu MGK și Hailee. Să cânt și să dansez cu fetele, să mă distrez și eu. Presimt că o să fie o seară super tare! Fără îndoială.

Reîncep fredonatul în timp ce ies din cadă și mă usuc. Iau pe mine halatul meu alb pufos și bag feonul în priză. Încep să mă strâmb și să mă prostesc cu privirea la oglindă, în timp ce părul meu devine uscat. Ajung la mine în cameră și deschid dulapul. 

-Nehotărâtă? apare din senin mama în dormitor.

-Dap...    mă uit eu lung printre haine.

-Crezi că mai ai nevoie de mama ta pentru alesul hainelor? Sau ești suficient de mare? râde ea.

-Nu vorbi prosti, mama ! Mereu o să am nevoie de tine! îi ofer eu o îmbrățișare caldă.

-Aw! 

-Deci... ce zici? fac eu semn spre dulap.

-E o petrecere totuși. Ar trebui să arăți diferit față de stilul tău zilnic... da să nu dăm în altă direcție din aia nepotrivită. 

-Mhm! îmi trec eu unghia printre dinți.

-Tu nu ești oricum genul de fată care ar purta haine din alea ...  Ai fost și ești o fată destul de simplă, dar frumoasă.  zâmbim noi, în timp ce mama îmi răscolește hainele. Ce zici de pantalonii ăștia negri. Îmi par destul de eleganți, dar par așa lejeri. 

🖤YOU ARE IN MY BLOOD🖤Where stories live. Discover now