Capitolul 57

203 23 76
                                    

Camila pov*

Nu mai înțeleg nimic. Știu doar un lucru, și acela că sunt șocată de ce tocmai am văzut. Un Justin cu obrazul vânăt și un Shawn cu buza spartă nu e cea mai bună priveliște pe care o poți avea, sigur nu și când profesorul de servici intră și surprinde momentul. Toată tevatura asta sigur nu va aduce nimic bun. Presimt asta. Și... s-au spus atâtea lucruri în minutele astea lungi. Selena e supărată...sau nervoasă. Justin e sigur indispus și nervos din cauză că a fost prins cu minciuna și furtul, Charlie era șocat, Shawn este și acum gata să sară la gâtul lui Justin de nervi, iar lumea din jurul  lor imortalizează fiecare moment. 

-Ok! Gata! Încetați! le dau eu peste telefoane unor tipi, făcându-i să înceteze, în timp ce profesorul de serviciu îi trimite pe Shawn și pe Justin în biroul directoarei.

-Oh! Abia aștept să vorbesc la un ceai cu doamna directoare despre asta! râde Shawn, ștergându-se la gură cu mâneca gecii.

-Ești un om mort, Mendes! sare Justin peste Shawn, luându-ne pe toți prin surprindere. Ofticatule! Trebuia să deschizi tu gura! îl trage pe Shawn de tricou spre el și deja simt cum mi se face rău. 

Fug spre ei și un tip, probabil prieten de-al lui Justin sare să-i despartă împreună cu profesorul de serviciu. Nu prea se descurcă. Mâinile lui Justin se înfig în gulerul lui Shawn și el se zbate să iasă de acolo. 

-Nu te simțeai tu bine pentru că mă vezi pe mine unde ai vrea tu să fi, dar ascultă-mă! Tu nu vei fi niciodată în locul meu de sus, Shawn! mușcă el din cuvinte.

-Cine dracu ar vrea să fie un hoț prefăcut și un mincinos fără pic de talent ca tine? întreabă Shawn amuzat de situație. 

-Mai repetă ce ai zis și jur că te ...

-Băieți! îi avertizează profesorul de serviciu. 

-Că mă ce? Huh? se enervează Shawn și-l împinge pe Justin.

-Băieți! Gata! Am zis "Gata!"  strigă a doua oară profesorul.

-Ce-mi poți face tu, mă? Orice mi-ai face nu va schimba cu nimic cine ești tu cu adevărat, Bieber! Un nimic! Nu aveai un cântec așa de bun ca al meu cu care să-ți începi "minunata" ta carieră și te-ai găsit să-l iei pe al meu! reușește Shawn să se elibereze din mâinile lui Justin și plin de furie, îi dă un pumn în obraz care s-a auzit al naibi de urât.  Ești un jegos care va fi uitat repete! spune Shawn apăsând cuvintele și scuturându-și pumnul roșu. Ascultă ce-ți zic! Reflectoarele strălucesc cât strălucesc, dar și când se opresc...    spune el,strângându-și telefonul bine în mână, având grijă de dovada sa și  pleacă de lângă Justin, ieșind din cantină nervos.

-Wo!? Ați filmat asta? îl aud întrebând pe unul în spatele meu, care deja începe să mă enerveze cu felul total nepotrivit de a face dintr-un scandal ca ăsta ceva de mass media. 

Impactul a ce s-a întâmplat în minutele astea interminabile este puțin cam mare. Rămân pur și simplu nemișcată câteva secunde pentru a procesa ce naiba tocmai s-a întâmplat. Shawn are obrazul vânăt, buza spartă, piesa lui a fost furată de Justin și lasată în numele lui, acum doamna directoare sigur nu va sta cu mâinile în sân la tot ce s-a petrecut aici. Dar oare ce va face!?  Gândul ăsta deja mă presează. Aud din jurul meu toate discuțiile posibile despre cei doi protagoniști al marelui scandal al zilei despre care sigur se va vorbi săptămâna asta.

Mă dezmeticesc și ies și eu din cantină. Mă uit rapid la ceas. Pauza mare aproape s-a terminat și avem matematică. Ăh! Selena a dispărut. Charlie sigur e pe undeva cu ea, încercând să lămurească anumite lucruri... deci eu ar trebui să merg spre biroul directoarei. Mă îndrept spre coridorul principal, destinat profesorilor și încerc să mă fac cât de nevăzută pot. Văd că scaunele de lângă birou sunt goale, deci au intrat. Super. Acum trebuie să îl aștept. Mă așez și încep să îmi fac tot felul de scenarii de ce ar putea să se întâmple după scena asta!

🖤YOU ARE IN MY BLOOD🖤Where stories live. Discover now