Anunt + scuze

135 2 2
                                    

Buna!!
Vreau sa încep prin a-mi cere scuze pentru întârzierea mea de două luni. Am spus că voi termina cartea în septembrie, numai că am început clasa a 8-a și m-a luat prin surprindere complet. Am început să învăț pentru examen din august și m-am trezit că nu mai aveam timp să scriu deloc la cărți. După începerea anului școlar nici să mai respir nu mai pot din cauza temelor de la pregătiri și de la clasă. Oh, si pentru că am o karma atât de "curată", mi s-a virusat laptopul și nu mai am de pe ce să scriu.
Știu că acestea sunt doar scuze, dar chiar îmi pare foarte rău că nu am postat la timp și nu am terminat cartea când trebuia. Am un final în minte, este o parte din el scris, dar vreau să îl perfecționez, pentru că voi și cartea aceasta merită un final perfect, nu unul mediocru.
Acestea fiind spuse, voi mai scrie și de pe telefon, împrumut un laptop, văd ce fac, dar voi încerca să postez următorul capitol până la finalul lunii. Mersi mult pentru înțelegere și că aveți în continuare cartea în bibliotecă! 💞💞

Iubire Interzisă -- h.s fanficWhere stories live. Discover now