Bölüm 3 🌹

338 49 13
                                    

Lise 2 o kadar çektiğim zorluğa rağmen bitmiş, sırada çok daha zor günler beni bekliyordu, 11inci sınıf olmuştum. Sevgilim ise mezun olmuş, yurtdışına babasının yanına çalışmaya gitmişti. 8inci sınıftan bu yana hiç ayrı kalmamıştık, aynı mahallede oturduğumuz için sürekli beraberdik. Bu mesafe bizi çok zorlayacaktı. İlk zamanlar zor olduğu için özlemime dayanamayıp soluğu yanımda alsa da ileri ki zamanlarda ayda 1 hatta 2 ayda 1 defa görüşebiliyorduk. Mesafelere rağmen birbirimize olan sevgi ve ilgimiz azalmamıştı. Korktuğum başıma gelmemişti yani. Artık onun ailesi beni tanıyor, benim ailem de onu tanıyordu ve 4üncü yılımıza girmiş bulunmaktaydık..
Sorunsuz geçen ilk dönemden sonra karnelerimizi almış, sömestr tatiline başlamıştık. Balkonda oturmuş kahvemi yudumlarken bir yandan da sosyal medyada dolanıyordum. Sanal alemin azizliğimidir bilmem, "tanıyor olabileceğim kişiler" arasında sevgilim ve yakın arkadaşlarının takip ettiği bir kız gördüm. Kızın biyografisinde bir tarih yazıyor ve profil fotoğrafında bir erkekle fotoğrafı bulunuyordu. Ancak fotoğraf küçük olduğu için ikisini de tanıyamıyordum, merak edip kıza istek attım. Aradan geçen birkaç saat içerisinde kız isteğimi kabul etti. Aman Allahım neler görüyorum. Sevgilimle bir sürü fotoğrafları vardı ve sanırım biyografisinde yazan tarih çıkma tarihleriydi. Kızın kolunda sevgilimin adı yazan bir dövme vardı. Gördüklerim karşısında bütün dünyam başıma yıkılmıştı. Nasıl oluyordu da bu kadar sevdiğim ve güvendiğim biri bana ihanet edebiliyordu? Üstelik bunu şans eseri görmüştüm, gözümün içine baka baka yalan söylüyordu bana. Hiç vakit kaybetmeden kıza "merhaba" diye mesaj atıp konuşma başlatmıştım. Kızın cevap vermesiyle başlayan ve yaklaşık 1-2 saat süren konuşmanın sonunda sevgilim kızla birlikteyken benim atmış olduğum canım mesajını kızın görmesiyle beni kıza kuzeni olarak tanıttığını ve yurtdışına gittiğinden beri görüştüklerini öğrendim. Asıl bütün olay şimdi başlıyordu. Elimdeki bütün fotoğraf ve mesajları erkek arkadaşıma attıktan sonra yazdığım mesajla asla dönülmeyecek bir yola girdik ;
Sen şu hayatta gördüğüm aşktan ve sevgiden en uzak insansın. Ailenin içine soktuğun ve elini tuttuğun bir kıza ihanet etmek yapabileceğin ilk şeymiş, oysaki ben sana güvenmiştim. Sana hayatında mutluluklar dilerim, artık ben yokum..

HASBELKADER(BİTTİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin